Bella Emily Rose
|
10 Nov 2009, 00:25
|||
|
|||
Luni,9 noiembrie
[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Astazi m-am trezis de dimineata cu o senzatie de tristete care mi-a cuprins tot corpul..simteam ca mor..parca nu mai puteam respira...simteam cum prin vene sangele imi curge cu putere...simteam cum inima pulsa fara incetinire...simteam o durere de stomac...si nu era de la nici un fel de mancare...era din cauza evenimentelor neasteptate care se petrecusera.... Incercam sa nu ma mai gandesc la el...trebuia sa trec si peste asta..sa il uit...sa sa imi limpezesc mintea...trebuia sa ma maturizez...sa trec si peste asta... Am incercat sa imi ocup timpul cu tot felul de prostii...bineinteles..cum nu am reusit m-am inchis din nou in lumea mea...cartea...incepusem sa citesc...personajele din saga Twilight ma atrag enorm..ador cartea aia...si in plus...cand citesc ma inchid intr-o lume a mea..unde nimeni nu ma poate rani..unde nimeni nu imi poate lua visele...unde nimeni nu poate intra...dar trebuia sa revin la cruda realitate...Am iesit afara...simteam nevoie sa il vad pe fratele meu..Edward...cand l-am vazut nu m-am putut abtine si l-am imbratisat..imi era asa de dor de el...desi nu trecuse decat o zi de cand nu il vazusem...in ultimul timp eram asa de sentimentala...asa de prostuta...dar poate ca erau ultimele zile ale copilariei mele... Venise si El ca deobicei...cand il vazusem incepusem sa ma rusinez...dar incercam sa nu ma inrosesc...incepuse sa ma ciufuleasca..suvitele mele castanii erau in toate partile...am inceput sa ma port copilareste si sa ii trag palme...ii simteam bratele atat de aproape...ii simteam trupul lipit de al meu...ma simteam in siguranta...pana cand Kate s-a hotarat sa ne intrerupa momentul...(inca nu uitasem ca ea il place..)..si ma simteam si mai rau...am plecat in casa..abia abtinandu-mi lacrimile..nu mai suportam...era prea mult pentru mine...nu stiu daca voi mai putea fii un om normal... *** P.S.: Love you,my BrotheR...Edward ![]() ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,364 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |