Bella Emily Rose
|
11 Nov 2009, 11:56
|||
|
|||
Marti,10 noiembrie
Draga jurnalule, [URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p15-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p15-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Azi a fost o zi destul de amuzanta....m-am trezit cu greu...apoi m-am pregatit sa merg in Marea Sala pentru a lua micul dejun alaturi de Isabella,Luna,Elizabeth,Anna si Ginny B....dupa ce am terminat m-am intors in camera si am cotrobait prin dulap...cautam aparatul de fotografiat...care statea sub niste haine...l-am scos repede si l-am pus in buzunarul de la palton..apoi am mers impreuna cu Luna..Bella si Elizabeth sa ne plimbam...am mai facut si niste poze...cred eu...destul de reusite... Cand ne-am intors am jucat in camera de zi Adevar si Provocare...si tot feluri de jocuri...ne-am distrat destul de bine...:-) Spre seara m-am dus in camera...m-am facut comoda pe pat..si m-am apucat din nou sa citesc...ceea ce fac in fiecare seara... Trecuse deja de miezul noptii si nu puteam sa inchid un ochi...ma foiam pe toate partile si tot nu reuseam sa atipesc... Am inceput sa ma gandesc din nou la el...gandul ca era atat de departe de mine ma tine mereu treaza....si apoi ma gandeam si la fratele meu...de care imi era dor...stiam mai mult ca oricand ca aveam nevoie de el...aveam nevoie ca cineva sa ma sustina si sa ma ajute sa trec si de pasa asta proasta...care deja cred ca a implinit doua saptamani...doua saptamani fara somn...cu stres..nu stiu cat mai rezist.... - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,505 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |