Bella Emily Rose
|
11 Nov 2009, 12:10
|||
|
|||
Special..
![]() Draga jurnalule.. [URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p15-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p15-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> M-am gandit sa faca o mica descrierea a mea si a fratelui meu...: Eu : -19 noiembrie,1995 -zodia:Scorpion -love:B.C. Edward: -18 noiembrie,1994 -zodia:Scorpion -love:Emily Noi am devenit frati dintr-o data....pur si simplu...ne-a apropiat foarte mult secretul care il stia Edward despre mine...desi acel secret nu l-a aflat de la mine..ci doar a tras cu urechea pe la usi...in timp ce vorbeam cu Alice... "-Niciodata nu am crezut ca vom deveni prieteni atat de apropiati...stiu ca acum tie pot sa iti spun orice..am incredere in tine..."...am zis eu..privindu-l in ochii sai verzi care imi inspirau mereu incredere... "-Ma inteleg enorm de bine cu tine...de astazi imi esti ca o sora si nimeni nu te va face sa suferi sau sa versi vreo lacrima atata timp cat sunt eu prin preajma..."imi raspunse el,facandu-ma sa tremur putin..si sa spun niste cuvinte care nu credeam ca i le voi putea adresa vreodata: "-Te iubesc mult,frate-miu ![]() "-Da..si eu sormea.. ![]() Edward ma lua in brate;acum eram frate si sora...Nimeni si nimic nu ne putea desparti... ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,361 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |