Bella Emily Rose
|
11 Nov 2009, 23:21
|||
|
|||
Miercuri,11 noiembrie
Draga jurnalule, [URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p15-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p15-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Astazi a fost cat de cat bine.Am avut o mica disputa cu Elizabeth Jojo Swann,dar sper ca totul se va rezolva.In rest..cam nimic.La ore a fost totul bine.Ne-am prostit si ne-am distrat.Noua noastra profesoara ne scoate din minti.E o "Vrajitoare" si ma refer in sensul rau al cuvantului.. Intre mine si Isabella s-a stabilit un fel de legatura daca o pot numi asa.Ne intelegem destul de bine...si simt ca ei ii pot spune orice. Altceva...nu prea am avut timp sa citesc. Deja s-a facut miezul noptii,iar eu nu am ce face..Nu pot inchide ochii deloc.Macar de as atipi pentru cateva clipe... Daca tot nu am ce face...ma apuc de citit...O sa mai scriu maine in jurnal... ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,364 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |