Bella Emily Rose
|
12 Nov 2009, 23:23
|||
|
|||
Joi,12 Noiembrie
Draga jurnalule, [URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p15-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p15-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Astazi timpul a trecut destul de greu. Am incercat sa imi alung plictiseala facand diferite lucruri. Majoritatea timpului mi-am petrecut-o cu Isabella si cu Luna...Amandoua sunt niste prietene minunate. Nu stiu ce m'as face fara ele. Astept cu nerabdare sa vina ziua mea. E singurul lucru care imi mai alina durerea . Imi este foarte dor de Edward , dar nu stiu de ce. Cred ca ma apuc sa citesc...O sa mai scriu maine in jurnal..in seara asta nu ma simt prea bine. Ma simt putin ametita. As vrea sa il vad pe Edward. Vreau sa vorbesc cu el ; sa'l imbratisez ; sa ii spun cat de mult mi'a lipsit . Dar acum nu pot sa fac nimic . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,373 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |