Bella Emily Rose
|
13 Nov 2009, 22:55
|||
|
|||
Vineri,13 noiembrie
[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p15-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p15-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Astazi a fost bine. Nu stiu de ce , dar am avut o atitudine pozitiva si am fost destul de vesela . Poate chiar exagerat de vesela. Am fost cu capul in nori daca se poate spune asa. Am stat in banca cu Isabella. Atunci cand stau cu ea e imposibil sa ma plictisesc...desi..trebuie sa recunosc ca azi s-a purtat putin ciudat spre sfarsitul zilei. Cred ca imi ascunde ceva. Defapt sunt sigura , dar sper doar sa nu fie ceva de rau . In rest. mai nimic. Sper ca timpul sa treaca in zbor si sa vina ziua de duminica. Party all the time Ma apuc din nou sa citesc...sper sa termin cartea cat mai repede , ca sa ma pot apuca de alta . Si oricum..in curand va fii premiera filmului new moon. De abia astept sa il vad...dar pana atunci...ma multumesc sa ma uit la filmul " Numere fatale" alaturi de prietenele mele.. - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,374 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |