Lectia I - Descifrarea viselor
15 Nov 2009, 19:17
Isabella analiza visul, atenta.. Reciti randurile de cateva ori pentru a intelege mai bine..
''Ma aflu intr-un sat din Evul Mediu.Este o dupa-amiaza ploioasa si totul in jurul meu este invaluit intr-o ceata cenusie.Alerg,fara sa stiu din ce pricina,dupa o femeie batrana,surprinzator de frumoasa,cu parul sanatos,negru asemeni carbunelui,si care poarta o rochie rosie,extrem de eleganta si provocatoare.
Femeia ma intriga,trasaturile sale finute imi trezesc un sentiment familiar,dar in acelasi timp ma cuprinde panica ca nu voi ajunge la ea,de parca intreaga mea viata depinde de ea.
Deodata,ma impiedic de o piatra si cad intr-o boltoaca,in dreptul unei intersectii.Nu reusesc sa ma ridic in picioare si simt cum boltoaca ma atrage inauntrul ei,iar ultimul lucru pe care il vad inainte sa fiu inghitita de ape este trena rochiei sale,departandu-se de mine.''

Dupa ce intelese ceva, dar foarte vag..si vazand ca nimeni nu ridica mana..se hotari sa incerce..doar..ce avea de pierdut?..
Ridica mana putin timida, si profesoara ii dadu voie sa inceapa.
Isabella isi drese vocea..
''-Hm-Hm..Aaa..Pai, faptul ca va aflati in Evul Mediu, poate insemna ca va este dor de un moment, sau o intamplare petrecuta cu mult timp in urma..deci Evul Mediu inseamna de fapt, trecutul..trecerea anilor..O zi ploioasa.. ceata cenusie ..asta poate insemna frica de necunoscut..Faptul ca alergi..fara a sti de ce, sau de cine..poate avea legatura cu o dorinta foarte veche, ce revine, pe care doriti sa o indepliniti, insa..stiti ca probabil este imposibil. O femeie batrana..poate avea legatura cu o persoana, de asemenea din trecut. Panica, pentru ca nu vei ajunge la ea inainte sa dispara..are legatura tot cu o dorinta ce doriti sa fie indeplinita..Acea balta in care cadeti si vi se pare ca va inghite..este ca un obstacol, ce face mai grea reusita de a ajunge la respectivul scop..adica acea femeie. Trena ei este..aaa..'' Isabella se incurca la ultima parte si lasa propozitia neterminata..

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user

Messages In This Thread
Lectia I - Descifrarea viselor - by Guest - 21 Aug 2009, 22:38
Re: Lectia I - Descifrarea viselor - by Guest - 22 Aug 2009, 14:49
Re: Lectia I - Descifrarea viselor - by Guest - 30 Aug 2009, 12:58
Re: Lectia I - Descifrarea viselor - by Guest - 15 Nov 2009, 17:34
Re: Lectia I - Descifrarea viselor - by Isabella River - 15 Nov 2009, 19:17
Re: Lectia I - Descifrarea viselor - by Guest - 17 Nov 2009, 23:03