Annie Granger
17 Nov 2009, 00:37
Buna! Abia de anul aceasta mi-am facut si eu o pasiune pentru seria "Harry Potter" si am descoperit aces forum incredibil. Iata cetva lucruri despre mine:

NUME: Annie Granger
SEX: feminin (obviously)
VARSTA:15 ani/ 16.04.1994
LOCUL NASTERII:Carson City
STATUTUL SANGELUI: sange-pur
CASA:Astropufi
DESCRIERE PERSONALA
FIZICA:
Sunt o fata inaltuta, cu ochi albastri puternic evidentiati. Am parul lung, negru pana in talie si breton drep.
MORALA:
Imi place sa cred ca firea mea este mult prea complexa pentru a o descrie. Sunt foarte deschisa, imi place absolut totul exact asa cum este, ador sa stau cu prietenii sa vorbesc si mai ales sa povestesc si sa scriu. Pur si simplu simt nevoia sa comunic cu ceilalti, imi place sa-mi exteriorizez gandurile. Ador sa citesc,defapt, iubesc sa citesc.Este pasiunea mea numarul 1 si imi dedic tot timpul cititului. Pur si simplu imi plac cartile, mesajul lor, cuvintele. Nu ma enervez aproape deloc, pentru ca, cum am mai spus, comunicarea reprezinta totul. In rest, veti descoperi voi mult mai multe lucruri despre mine pe parcurs, pentru ca sunt o persoana foarte greu de citit, si am tot timpul din lume sa-mi impart cunostintele cu voi
CEA MAI MARE SLABICIUNE
*Sunt foarte emotiva, cuvintele ma ranesc cateodata atat de mult incat ma retrag in carapacea mea si raman asa pentru cateva zile.
*Timiditatea mi-a facut intotdeauna probleme, insa sper ca am sa trec peste ea in curand
TARIA DE CARACTER
*ambitia: daca stiu ca pot totul este posibil
HOBBY-URI
*cititul
*comunicarea-presupun ca a devenit un hobby...
MATERII
*preferateToungeotiuni, grija pentru creaturile magice, previziuni despre viitor, transfigurari
*detestate: istoria magiei
VIS
*intotdeauna mi-am dorit sa scriu o carte
CITAT: "Despre ce simtim poate vorbi doar acela ce l-a trait candva "simtul de a simti" peste ceva maret ,irepetabil. Fiecare om poate simti in mod divers . Spre deosebire de alte sentimente ,dragostea lasa cele mai adanci cugete si urme ale omului"
DEVIZA MEA:"Life is just to smile"
ANIMAGUS: Da, sunt un animagus, mai precis, ma pot transforma in vultur.

Acum, cred, ca v-ati facut o parere despre mine. Insa ramane sa ma cunoasteti pe parcurs. Va asigur ca sunt o figura...Finna Imi place sa fac haz de necaz si sunt prima cand vine vorba de indrazneala.

Annie

"Daca exista un lucru pe care Cap-De-Mort nu-l intelege acel lucru e dragostea.El n-a inteles ca o dragoste atat de puternica, asa cum a fost cea a mamei tale pentru tine, lasa urme adanci.Nu o cicatrice sau un semn vizibil.Daca ai fost iubit atat de mult de cineva, chiar daca acea persoana s-a stins demult, dragostea ei te protejeaza pe vecie."
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Annie Granger - by Annie Granger - 17 Nov 2009, 00:37
Re: Annie Granger - by Kennya Allen - 17 Nov 2009, 02:43
Re: Annie Granger - by Bella Emily Rose - 17 Nov 2009, 10:48
Re: Annie Granger - by Ginny Anne Alden - 17 Nov 2009, 13:04
Re: Annie Granger - by Isabella River - 17 Nov 2009, 13:56
Re: Annie Granger - by Guest - 17 Nov 2009, 23:19
Re: Annie Granger - by Alathea Joy - 18 Nov 2009, 02:09
Re: Annie Granger - by Rachel von Precieux - 18 Nov 2009, 13:15
Re: Annie Granger - by Ginny Malfoy - 18 Nov 2009, 13:25
Re: Annie Granger - by Annie Granger - 19 Nov 2009, 12:47
Re: Annie Granger - by Briana Brighton - 20 Nov 2009, 22:47

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Un nou Crecetas! Hermione Granger Hermione Granger 11 3,110 17 Aug 2011, 09:25
Last Post: Jennifer L. Campbell
  Roxanne Granger Roxanne Granger 17 4,020 11 Jul 2010, 23:35
Last Post: RaganBoy Misto
  Hermione Granger Hermione Anne Granger 5 2,024 08 Sep 2008, 12:11
Last Post: Ada McNair
  Ana Granger Jenny Spring 8 1,794 10 Jul 2008, 09:31
Last Post: claudian96
  Jamie Granger Jamie Granger 2 1,209 13 Jun 2008, 17:58
Last Post: Iseult Cromwell
  Alexandra Granger Alexandra Granger 7 2,147 22 Mar 2008, 21:48
Last Post: Ioana Weasley