Bella Emily Rose
|
18 Nov 2009, 00:08
|||
|
|||
Marti,17 noiembrie
Draga jurnalule, [URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p30-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p30-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Astazi m-am simtit mult mai bine...M-am ridicat din pat cu gandul sa fac diferite lucruri.Ma simteam foarte creativa astazi...am inceput prin a face niste schite ale unor desene....apoi am facut niste versuri...si in cele din urma m-am gandit sa mai citesc putin din "Eclipsa..."... Am iesit putin afara sa ma plimb...Stiam ca aveam de gand sa ma intalnesc cu el,sau cel putin cu fratele meu...M-am indreptat cu pasi repezi pe strada si m-am intalnit cu Edward..Parea ca astepta pe cineva...parea ca ma astepta pe mine....M-am apropiat de el si m-a imbratisat...parea ciudat...se purta atat de ciudat...dar imi era dor de el...de partea lui sensibila...asa ca m-am lasat dusa de val in imbratisarea lui...Eram atat de aproape de gura lui..ii simteam respiratia...apoi m-am tras din imbratisarea lui,incercand sa fiu politicoasa...ne-am plimbat putin...iar apoi a trebuit sa plece... Eram singura pe strazi..nu stiam ce sa fac...incotro sa merg....m-am decis ca era mai bine sa ma intorc acasa....dar am preferat sa trec pe langa copacul care imi aducea aminte de vremurile trecute...in care eram mult mai fericita....acolo a aparut dintr-o data el...venea in fuga spre mine...si m-a salutat....Privirea lui era atat de calda...atingerea lui era atat de suava...deja imi ma pierdeam cu fire....eram sigura ca m-am inrosit ca deobicei...dar am incercat sa ma port normal...Cum am decis sa merg in drum spre casa...a fost amabil si m-a condus..pe drum am vorbit despre tot feluri de lucruri...Cum lui nu ii merge tocmai bine la scoala cu profesorii sai....a hotarat sa se mute la o alta scoala...Cat mi-ar placea sa fie la Hogwarts..chiar daca ar fii in anul 6 asta nu ar mai conta pentru mine...Cand am ajuns m-a luat de mana..si m-a strans in brate..si mi-a soptit : "Vreau sa stii ca inca mai tin la tine...Si nimeni nu poate schimba asta...Decat tu.."...Am tremurat putin ...Ii simteam respiratia atat de aproape...Nu stiam daca ma puteam abtine...Si atunci m-a sarutat...Asteptam momentul acela de cateva saptamani..si in sfarsit venise... Pret de o clipa,timpul s-a oprit in loc pentru noi...Mi-am luat ramas bun si am intrat repede in casa...Nu aveam pofta de mancare...Asa ca m-am indreptat spre camera mea...am citit putin..si am adormit cu gandul la el... - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,363 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |