Bella Emily Rose
|
27 Nov 2009, 20:04
|||
|
|||
Draga jurnalule,
[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p45-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p45-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Abia astept sa vina iarna...Vreau sa ninga;vreu sa ma bucur de primii fulgi de nea si sa imi petrec sarbatorile alaturi de cei dragi..Mereu de Craciun este spiritul acela de sarbatoare,cand toti oamenii sunt mai buni si isi daruiesc cadouri...Partea care nu prea imi place e atunci cand trebuia sa se reuneasca toata familia si unele rude te privesc si iti fac complimente de genul:"Vai...dar ce ai mai crescut..",etc...In rest totul e ok...Si in plus...ador petrecerile de revelion..Si imi place sa merg cu prietenii pe derdelus si sa ma dau cu sania...si sa simt ca e vacanta...Desi,urasc botezurile ![]() De abia astept vremurile astea...<Presimt ca anul asta va fii total diferit>... In plus deja B.C. si cu Edward sunt pregatiti sa mergem sa ne dam cu saniile si sa imi faca botezul...Nu prea imi convine ultima parte...dar nu prea am de ales...:-j M-am gandit ca as putea iesi afara...Adica...de ce nu?... As putea sta cu Edward,cu B.C....si din pacate si cu Kate...Cred ca plec... Voi mai scrie dupa ce ma intorc... ![]() Nu am reusit sa il vad pe B.C...insa Kate a mai ramas afara si s-ar putea sa se fii intalnit cu el... In fine..O sa incerc sa il uit....daca voi putea....M-am apucat din nou de scris compuneri...Macar atat pot face pentru a-mi ocupa timpul... - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,362 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |