Bella Emily Rose
|
08 Dec 2009, 14:58
|||
|
|||
Draga jurnalule,
[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p45-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p45-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Cum week-endul asta trebuia sa mi-l petrec acasa,am sunat-o pe Alice si am rugat-o sa iesim in oras...A venit si Kate cu noi...Ne-am petrecut jumatate din zi plimbanu-ne pe strada si vorbind despre tot felul de lucruri. Spre seara Alice m-a rugat sa o insotesc la patinoar...Nu era locul meu preferat,deoarece sunt o persoana foarte neindemanatica...Si uneori nu ma pot tine nici macar pe picioarele mele...Dar totusi am acceptat...Am ajuns in fata patinoarului...Acolo era el..B.C...nu stiam de ce trebuia sa fie si el acolo..Imi facu din mana..Era cu mai multi prieteni;printre acei baieti l-am zarit si pe Edward...Ma simteam in siguranta...deoarece fratele meu trebuia sa aiba grija de mine..Uneori ma simteam ca o povara...dar nu si astazi. Eram pregatita...la inceput totul parea simplu..paream sa ma descurc...Puteam spune ca deja trecusem de stadiul de incepatoare,asa ca am inceput sa patinez mai repede,pana cand un baiat m-a luat de mana si m-am dezechilibrat...Eram cat pe ce sa cad..dar m-a prins in bratele lui...Era B.C....Ii eram recunoscatoare...Ii simteam respiratia lui dulce...apoi mi-am revenit... A fost o zi destul de interesanta...Desi..nu pot uita cum m-am prabusit in bratele lui protectoare..nu pot uita cum ma privea si cum respira in prezenta mea.. - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,363 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |