Un nou profesor, prima ora.
|
08 Jan 2010, 00:27
|||
|
|||
OCC:Ai inceput rpg...continuam rpg
![]() bic: Shayera se trezii chiar atunci,se uita la ceas si sarii din pat ca arsa.Dar cu siguranta nu era din cauza profesorului cel nou...despre care se spunea ca era mult mai sever decat insusi Plesneala.Era din cauza ca nu vroia sa intarzie niciodata la nici o ora. Se uita prin camera si observa ca cele doua colege erau deja duse la ora. Fata isi lua roba si manualul de Potiuni,dupa care o lua la fuga pe corindor,cobora scarile pana ajunse in fata usii...unde suspina si isi trase o palma. 'Sigur primesc detentie de la asta!'Isi spuse fata si isi mai trase o palma dupa care suspina din nou. Acum se gandea daca o sa mai intre sau nu la ora.Sau daca o sa gaseasca o scuza cat se poate de buna pentru a nu fi certata chiar atat de tare. In cele din urma isi lua inima in dintii si incerca sa intre il clasa,dar se oprii cu mana pe clanta.Asculta un pic la usa.Ciudat!Nu se auzea nici un sunet. 'Hmmm...cred ca ceasul meu era inainte.Nu au intrat inca!'Isi spuse Shayera in gand si apasa fericita pe clanta dupa care intra in clasa cat putu de repede. "Oops!"Spuse fata vazand ca profesorul era la catedra,iar elevii taceau malc,fara sa miste deloc. Fata suspina si spuse cat putu de repede: "Imi pare rau...cred ca am gresit clasa..." Si incerca sa iasa din clasa. ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|