Un nou profesor, prima ora.
08 Jan 2010, 18:00
"Fara intrebari? mult mai bine, nu am sa ma obosesc sa va spun despre mine. Bun, as vrea sa incep cu...." se opri brusc cand toata atentia ii fusese indreptata spre usa.
"Ai gresit clasa spui....hm, si manualul acela de potiuni ce e cu el? Aseaza-te in banca daca nu vrei sa primesti detentie!"
Imediat se intoarse cu spatele si alese-se un borcan din cele pe care le avea in dulap.
"In aceasta lectie vom invata Polipotiunea, inainte de a va spune cateva lucruri despre potiune am sa va fac o mica demonstratie"
In acel moment scoase din borcan un paianjen, foarte paros si cam urat, insa micut "Engorgio!" rosti el si sficuind din bagheta paianjenu se mari. "In cazanul de alaturi am facut o politpotiune ce odata bauta de cineva il v-a transforma pentru scurta durata intr-o musca.Probabil este pentru prima oara cand veti vedea felul in care se manifesta blestemul imperio chiar aici in clasa insa este necesar pentru a putea pune paianjenul in cazan, orice miscare a maini mele imi poate fi fatala, oricum asa mai invatati si voi despre blesteme. IMPERIO!" in acel moment paianjenul incepu sa se chinuie si sa scoat sunete de durere. Cu un zambet usor malefic pe chip profesorul arunca paianjenul in cazan si imediat ce cazu incepu sa zboare o musca.
"Asa, acum este cineva in clasa care imi poate spune ce ingrediente am folosit?"

ooc: as dori ca ora sa se desfasoare in stil rpg, si am specificat in primul post ca toti elevii sunt in clasa, mi-a placut intrarea ta Shayera a facut lectia mai antrenanta , insa ceilalti care veti posta nu va mai faceti intrarea, sunteti deja in clasa. Multumesc.
Find all posts by this user

Messages In This Thread
Re: Un nou profesor, prima ora. - by Jacques Matthieu Gerald - 08 Jan 2010, 18:00