Un nou profesor, prima ora.
09 Jan 2010, 12:55
Nu suporta sa auda zgomote in clasa, si mai ales sa vada copii neatenti la ora "Domnisoara Holl vad ca alergati dornica spre o detentie!". Ii spuse acestea pe un ton foarte grav,nervos. "Vorbesti ne intrebata, fara sa ridici mana, dar da e bine ... insa data viitoare cand vei raspunde formuleaza-ti raspunsul bine si nu te mai opri la mijlocul frazei!"
Isi plimba ochii prin clasa semn ca ceva nu e la locul lui, si il zari pe un elev in spatele clasei fatasindu-se pe sub banca"Ce s-a intamplat domnule, ce cauti pe sub banca?"
"Mi-a c... c... cazut ... p...p.. pana do..domnule!"
In clasa se crease zarva, si aproape toti isi permiteau sa rada "LINISTE!"
"Gata cu galagia,v-am dat voie sa vorbiti?"
"Bun sa continuam..." incepu sa se fataie printre banci, urmarind fiecare miscare a elevilor.

Polipotiunea[Image: potion.gif]

Noi vom numi aceasta potiune "Polijuice" astfel va va fi mult mai usor sa o gasiti in carti, aceasta denumire fiind mult mai comuna decat cea de Polipotiune.

Poly=mai mult
juice=suc
"Mai mult suc"

Potiunea Polyjuice poate fi folosita pentru transformari intre femei si barbati.Nu ar trebui sã fie utilizatã pentru transformarea oamenilor în animale; în cazul în care utilizat în mod abuziv în acest scop, rezultatul va fi într-o transformare incompleta, care necesitã tratament medical calificat pentru a anula efectul.
Ingrediente:[Image: potion2.gif]
-Aripi dantelate de musca
-Lipitori
-Corn de Bicorn[Image: creature.gif]
-Alge culese dupa flux
-Piele de bizon
-Ceva din cel in care vrei sa te transformi
Inainte ca ultimul ingredient sa fie adaugat, potiunea arata ca noroiul gros,putin verzui si multe bule easupra, dand senzatia de fierbere continua.
Dupa ce este adaugat ultimul ingredient culoarea incepe sa se schimbe insa aceasta variaza in functie de persoana care pune ultimul ingredient.
Pentru a detecta daca o persoana este transformata in alta prin Polyjuice, trebuie sa ii punem o intrebare sau un cod pe care doar persoana reala le poate sti, insa acest lucru poate fi usor invins daca persoana transformata este foarte ..... desteapta. Insa eu va recomand Veritaserum! Ca tot am adus vorba, stie cineva ce este Veritaserum?"

Dupa lungi plimbari printre banci se opri in fata clasei, langa catedra asteptand un raspuns destept, dar stia ca nu il v-a primi prea curand.
Find all posts by this user

Messages In This Thread
Re: Un nou profesor, prima ora. - by Jacques Matthieu Gerald - 09 Jan 2010, 12:55