Un nou profesor, prima ora.
|
13 Jan 2010, 22:22
|||
|
|||
Raspunsul Bellei era cu adevarat completa, ii facu un semn din cap ca este bine si ca se poate aseza.Avea sa continue lectia cu mici demonstratii pe care vroia sa le vada din partea elevilor. Se auzi insa un glas din ultima banca, si atinti privirea asupra fetei. Nu tolera astfel de raspunsuri, si el nu putea fi dus de nas,"Domnisoara Janella daca ai auzit-o pe colega ta dand un raspuns complet, de ce ai mai simtit nevoia sa spui si altceva, care nu este deloc adevarat, vom invata despre aceasta potiune la momentul potrivit iar atunci dumneata vei avea de scris un eseu despre aceasta potiune!"
Nu era un raspuns corect,si nici nu era bine formulta, Jacques tinea extrem de mult la felul in care raspunsul era formulat si mai ales la corectitudinea acestuia. "In continuarea lectiei as dorii sa pregatiti fiecare din voi aceasta potiune aveti aici pe catedra diverse animalute pe care puteti experimenta de orice ingredient special veti avea nevoie, intrebati-ma, spor la treaba!" ooc: te rog frumos Janella nu mai juca si rolul meu "Da?Mai ai completari?" nu imi atribui niste replici pe care poate nu vreau sa le zic, nu vreau sa te superi dar nu-mi plac lucruile de genul asta, multumesc |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|