Lectia I - Descifrarea viselor
|
18 Jan 2010, 13:08
|||
|
|||
OCC: Janella....Fara suparare dar tu ai citit ce a spus profesoara? Noi vorbeam despre un vis dat de ea si noi sa il interpretam, nu sa ne povesttim visele si sa le interpretam....Fii un pic mai atenta fara suparare....daca ai vorbi t tu dinainte cu Maya, eu sincer nu am stiut, ar trebui ca ea safi specificat asta. Nu a specificat.
BIC: Am citit din nou ce a spus profesoara.Nu am citit dictionarul.Nu ma interesa ce scrie in el ci ce imi spune profesoara Dupa ce am terminat de scris,am ridicat mana.Am primit incuviintarea ei si am inceput sa zic. "Evul mediu reprezinta ceva din trecut. Ploaia si ceata reprezinta si tristetea dar si nesiguranta, cand va ganditi la acel trecut. In trecut va amintiti de ceva anume care in tinerete a avut importanta, rochia lunga si rosie, inseamna ca ati suferit de pe urma acelui obiect de o mare insemnatate. Alergarea catre doamna reprezinta dorinta de a avea din nou acel obiect, iar balta de care va impiedicati este obstacolul care nu va permite sa recastigati obiectul, iar observarea trenei doamnei reprezinta obiectul odata vazut dar care nu il mai puteti avea din nou" Dupa ce am terminat de interpretat acest vis, m-am asezat in banca si am asteptat raspunsul profesoarei. OCC: nu am folosit dictionarul:-> Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|