Un Craciun plin de amintiri
|
09 Apr 2010, 15:15
|||
|
|||
Bell inca se gandea la bunicul sau, dar fu intrerupta de fratiorul sau, care ii sari in brate.
"Bellyshor, uite ce ti'am luaat!" tipa el, fericit. "-Ia sa vedem, ce mi'a luat fratele meu preferat" raspunse fata, incercand sa se prefaca incantata. "-Doar un frate ai, Bell" ii zise Rose, razand. "-Scuteste'ma surioara" spuse si Bell, incepand sa rada. Nate ii puse pe genunchi o cutie mare, frumos invelita in hartie albastra. "-L'am ales impreuna cu tati" spuse copilul, zambind cu toti dintisorii. "-Nathan, asta trebuia sa fie micul nostru secret" zise si tata, mustrandu'l cu blandete. "-Multumesc, tata" sopti Bell, si rupse incetisor hartia. Inauntru gasi un tablou, dar stai..nu era tablou. Era o fotografie cu ea si bunicul, in ultimul sau an de viata, frumos inramata in cristal, mirosind puternic a orhidei. Lacrimile se adunara in ochii ei negri, si incepura sa curga pe obrajii palizi. "-Nate, e minunat" ii sopti ea, iar baiatul o stranse in brate. "-Nu plange, Bellyshor, nu vreau sa fi trista" murmura el, in parul fetei. "-Nu plang pentru ca sunt trista, plang de fericire. E un cadou minunat" spuse Bell, zambind. "-Acum, deschide'l si pe al meu si a lui Rose" spuse mama, si ii inmana o cutie mai grea de aceasta data. O deschise si vazu in interior o multime de dulciuri, carti, haine noi si un medalion misterios. "-Acesta a fost al meu" spuse mama. "Dar ce il face special a fost persoana de la care l'am primit. Bunicul mi l'a daruit cand aveam 15 ani" spuse femeia, zambind cu nostalgie. "-Deschide'l!" spuse si Rose. Cu maini tremurande, fata deschise medalionul micut, si inauntrul sau gasi un citat: Uita trecutul, traieste prezentul si fi pregatita mereu sa infrunti viitorul. Era scrisul lui..o stia..literele usor inclinate, scrise cu argintiu, i se intiparira in minte. "-Nu as fi putut sa primesc niste cadouri mai frumoase" murmura Bell, si isi imbratisa intreaga familie. Acela era primul Craciun in care era cu adevarat fericita, dupa moartea bunicului... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Un Craciun plin de amintiri - by Bell Evans - 01 Apr 2010, 14:35
Re: Un Craciun plin de amintiri - by Rose Evans - 09 Apr 2010, 12:07
Re: Un Craciun plin de amintiri - by Bell Evans - 09 Apr 2010, 15:15
Re: Un Craciun plin de amintiri - by Rose Evans - 10 Apr 2010, 15:28
Re: Un Craciun plin de amintiri - by Bell Evans - 10 Apr 2010, 16:49
Re: Un Craciun plin de amintiri - by Rose Evans - 10 Apr 2010, 17:49
Re: Un Craciun plin de amintiri - by Bell Evans - 10 Apr 2010, 19:10
Re: Un Craciun plin de amintiri - by Rose Evans - 10 Apr 2010, 23:22