Bella Emily Rose
|
19 May 2010, 22:27
|||
|
|||
Fata cu lacrimi sangerii,
[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p75-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p75-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Sta si plange. Fata cu lacrimi sangerii , sta si plange si mii si mii de voci ii sustine plansetul . Din perete in perete , suspinele reverba. Fata cu lacrimi sangerii care si-a vandut dragostea pe nimica si nimic a primit. Dragostea e buna numai cu cei buni. Dar ea plange , inima ii sangereaza , lacrimile ii pateaza rochia alba. De ce lasi Doamne un inger sa sufere ? De ce omori un suflet pentru ca a pacatuit ca a iubit ? As fi aparat-o , pe fata care plange lacrimi sangerii. As fi sarutat-o mii si mii de ori , as fi imbratisat-o cu patima cu care plange acuma. Si noptile ni le petreceam sub clar de Luna si lumea ar fi fost a noastra. Si doar trupurile noastre ne-ar fi stiut secretele, saruturile , imbratisarile. Si ochii mei ar fi cautat-o numai pe ea , si ochii mei i-ar fi spus toate dorintele. Ar fi fost zeita mea si eu mereu prea credinciosul ei. Si pe un pedestal as fi sacrificat visele mele pentru ea. O privesc melancolic. Lacrimile ei pateaza pamantul si le accepta ca o ofranda nestiind ca defapt sunt doar franturi din amintirile dureroase ale ei. Si ii aud suflul , ii simt inima cum bate si suspinele o ineaca usor usor. “Elibereaza-te!” “Ce voi face mai departe ?” imi sopteste privind disperata in jur. Ma aproprii de ea si o ating pe umar: “Lasa timpul sa rezolve tot! Lasa-ma pe mine sa te iubesc, sa iti arat ce ai cautat atata amar de vreme. Lasa-ma pe mine sa iti fiu oaza din desert, farul din mijlocul oceanului. Lasa-ma sa te ajut sa zbori din nou, sa iti repar aripile , sa iti curat obrajii de lacrimi.” Cu gingasie o apuc de mana si ma priveste cu speranta in ochii. Si se aproprie si mi-e din ce in ce mai clara imaginea ochilor ei, iar sarutul ei atat de cald ma ameteste . “Unde ai fost iubito?” Te voi urma. Fie ca alegi Iadul sau Raiul , bratul meu te va sprijini mereu, ochii mei te vor mangaia mereu, buzele mele iti vor da putere , iar bratele mele te vor proteja mereu de rau. Lasa-te purtata de val, simte muzica sufletelor noastre , auzi ingerii cum canta . “Saruta-ma!” Fata cu lacrimi sangerii se apleca deasupra lumii si desena pe albastrul cerului doua cuvinte ce pe sufletul meu au ramas increstate : “Te iubesc!”. Acum sangele a disparut. Suspinele s-au oprit si nu a ramas decat speranta. Mereu ! - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,364 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |