Astazi merg sami iau toaate lucrurile pt. Hogworts
|
22 May 2010, 10:23
|||
|
|||
Cand copii isi cumparara cele necesare sa intamplat un accident.Niki si Emma au dat unul peste altul, adica eu doi mergeau linistiti si bineintelesc cu obiectele in mana si s-au ciocnit.
-Scuze!spuse Niki putin rusinat de accident -Nu este nimic...O parte este si vina mea. Atunci fata isi aduse aminte de baiat si ii spuse pe nume: -Niki. -Emma? -Da eu sunt ,spuse zambitoare fata.Nu imi vine sa cred ca te intampin asa... -Eeeeeee nu este nimic.. In acel moment fata vazu bagheta lui Niki si io lua pentru cateva clipe: -Este cumva de lemn de stejar? -Da.De unde stiai ? -Pai mi-am dat seama...Si mama mea are din lemn de stejar, spuse fata putin ope ganduri. -Ce? -Vin-o cu mine! Cei doi au ajuns intr-o biblioteca uriasa.Acolo Emma a cautat niste carti.A luat 2 ,3 ,4 ,17. -Ce faci cu atatea carti?intreba mirat Niki. -Caut despre baghete, dar nu gasesc nimic. Fata tot ramase pe ganduri. -Emma le ce te gandesti!?!?intreba deja enervat Niki. -Deci bagheta ta si a mamei sunt la fel , dar am mai vazut a trei a bagheta asa ,dar nu imi amintesc... Cei doi copi au ramas ingrijorati ca poate asa o avea si Stim-Noi-Cine. -Doar nu crezi ca asa bagheta putea avea si... -Nu sunt sigura , dar asa ca a ta am mai vazut la un vrajitor foarte puternic... OOC:continua tu Niki ☆Emma Gold☪
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Astazi merg sami iau toaate lucrurile pt. Hogworts - by Clementor Ravilis - 21 May 2010, 22:28
Re: Astazi merg sami iau toaate lucrurile pt. Hogworts - by Emma Gold - 22 May 2010, 10:23
Re: Astazi merg sami iau toaate lucrurile pt. Hogworts - by Clementor Ravilis - 22 May 2010, 10:33
Re: Astazi merg sami iau toaate lucrurile pt. Hogworts - by Isabella River - 22 May 2010, 10:37
Re: Astazi merg sami iau toaate lucrurile pt. Hogworts - by Clementor Ravilis - 22 May 2010, 10:38
Re: Astazi merg sami iau toaate lucrurile pt. Hogworts - by Emma Gold - 22 May 2010, 10:41
Re: Astazi merg sami iau toaate lucrurile pt. Hogworts - by Clementor Ravilis - 22 May 2010, 11:49
|