Calauziti de felinarul noptii
23 May 2010, 20:25
OOC: sorry , dar nu stiu mai nimic despre astronomie asa ca nu stiu cum pot continua discutia respectiva.

Helena asculta cu interes ce spunea Stefan. Adevarul era ca stia multe despre astronomie , obiect pe care nu vruse fata sa il studieze.Ii era de ajuns si asa cu Potiunile (mai degraba nu suporta profesorul) , Istoria Magiei , Previziunile despre viitor-obiecte care le ura din tot sufletul.Deodata auzi un zgomot:
"-Shh , liniste!Cred ca aud ceva!"ii atentiona Helena pe ceilalti in soapta. Cei trei privira in jos si observara pe Filch cum urca scarile turnului de astronomie . D-na Norris statea chiar in fata lor si mieuna insistent. Cei trei aruncara Pelerina Invizibila peste ei si asteptara ca Filch sa vina in Turn ca apoi sa aiba cale libera pe scari.
Se oprira din alergat abia atunci cand erau destul de departe de Filch si D-na Norris. Ajungand din nou pe coridoare , Helena isi scoase Harta Strengarilor , pe care o purta mereu la ea si cerceta harta cautand un anumit punct.
"-A plecat inapoi in biroul lui."zise aceasta.
"-Intr-o zi am sa aplic asupra lui Blestemul-Gogorita!Mi-a ajuns. Mereu apare cand nu trebuie!"zise Bell nervoasa.
"-Acum ce facem?Mergem inapoi?"intreba Stefan iar cele doua fete incuviintara. Cand ajunsera la locul respectiv cei trei au observat ca a inchis usa ce ducea spre Turn. Se pare ca Filch stiuse prea bine ca cineva umblase pe acolo. De-a lungul celuilalt coridor , Peeves desena pe fata unei vrajitoare batrane dintr-un tablou , care era cam suparata.
"-Mai , nu-mi mai face mustati!Pleaca de aici!" Acesta se intoarse intr-un sfarsit si simti prezenta celor trei...

[Image: 10zvlg1.jpg]
I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.
Is it over yet? I can't win.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Calauziti de felinarul noptii - by Bell Evans - 16 May 2010, 11:07
Re: Calauziti de felinarul noptii - by Helena Daphne Rose - 23 May 2010, 20:25

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Gandurile Noptii Alice Swan 33 4,604 23 Jan 2011, 02:55
Last Post: Raizen Isildur
  O plimbare la miezul noptii. Evelyn Steel 4 1,286 13 Dec 2010, 02:39
Last Post: Lily C. Williams