Scary Nights
|
24 May 2010, 14:06
|||
|
|||
Revin Mi-am amintit o faza >.<
Imi e frica de intuneric >.< Deci asta e chiar ciudat...nu pot sa ies seara afara din casa.Asta fiindca am patit-o mai demult.Era iarna,dar seara ieseam la 19 de la scoala...normal ca era noapte.Eram singura si ma freca unu' ca tot venea in spatele meu.M-am oprit si m-am prefacut ca vorbesc la telefon si ca astept pe cineva.Mda...s-a dus tot inainte.Cand sunt aproape de poarta casei,ma trage de par si sare pe langa mine mai ceva ca un drac.Si scoate niste sunete dealea o.O Incearca sa ma traga nush unde...cand i-am dat doua genti in cap [mentionez ca geanta mea are vreo 7 kg >.< si mai aveam si compasul lasat aiurea pe acolo]...si intru pe poarta ca tampa,normal ca o inchid [avem o clanta interesanta care se inchide fff rapid,si nu o poti deschide decat pe dinauntru ].Dau sa deschid usa cu cheia,tipu' e pe trepte.Buei frate!Am facut o fata...chiar ma speriase!Adica...si poarta aia,cand se deschide scoate un sunet de otel zgariat Am deschis rapid usa,stiind ca ratatul ala venea...si i-am prins mana intre perete si usa.Deci ce sunet a scos o.O Si...s-a dus.Poate pare ciudat...dar de atunci nu ies afara noaptea nici moarta.Mai ales singura...sa am si pisica langa mine...dar numai sa nu fiu singura.Asta e cea mai mare frica a mea.Si chiar pare ciudata intamplarea asta...grrrrrrr Logic...nu am povestit nimani...asta fiindca suna ciudat.Adica...poate era ceva aurolac din cartier cre nu avea ce face ![]() ![]() PS: in fiecare noapte aud bataturi si zgarieturi la cap...in tavan dar cred ca sunt porumbeii [am 4 porumbei >.< ] ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Scary Nights - by Cheyenne Laurette - 12 Sep 2008, 20:51
Re: Scary Nights - by No name - 12 Sep 2008, 22:31
Re: Scary Nights - by Ioana Lestrange - 23 Sep 2008, 09:43
Re: Scary Nights - by Helena Daphne Rose - 08 May 2010, 19:26
Re: Scary Nights - by Matt I. River - 09 May 2010, 22:41
Re: Scary Nights - by Bella Emily Rose - 10 May 2010, 09:05
Re: Scary Nights - by Shayera Holl - 10 May 2010, 09:37
Re: Scary Nights - by Bell Evans - 10 May 2010, 14:22