Bella Emily Rose
|
24 May 2010, 22:59
|||
|
|||
24 Mai . 2010
" Doar prieteni "
[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p75-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p75-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Stau intinsa in pat,pe jumatate goala...goala de haine si de sentimente.Simt sub piele cearsaful racoros si aud apa curgand in cada.Ma ridic si ma indrept spre baie.Atingerea covorului moale ma gadila.Intru in baie si simt gresia rece sub talpa.Imi da o senzatie foarte placuta.Pun spumant de baie in cada si las apa sa mai curga putin,sa faca mai multa spuma.Ma bag in apa fierbinte si ma intind in cada.Inchid ochii si nu ma misc...ascult doar sunetul placut facut de spuma.Iau in mana un pumn de spuma si suflu cu putere.Bucati mici de spuma zboara peste tot prin baie.Simt brusc mirosul gelului tau de dus verde...e doar o impresie. Te-am asteptat toata ziua.M-am imbracat cu pantalonii aia negri care iti plac atat de mult si cu un tricou larg si simplu,ca sa-ti dau impresia ca nu m-am imbracat special pentru tine.Nici nu m-am aranjat,dar m-am dat cu parfumul pe care il preferi. Nici nu stiu de ce te-am chemat.De fapt stiu,dar mi-e greu sa recunosc.Te-am chemat la mine pentru ca mi-e dor de tine.De chipul tau,de vocea ta,de mirosul parfumului pe care ti l-am facut cadou.Mi-e dor sa-mi zici ca sunt frumoasa cand ma stramb,mi-e dor de buzele tale,mi-e dor chiar si sa ma musti.Dar stiu ca nimic nu va mai fi la fel acum..acum ca suntem doar prieteni.Ti-am spus ca trebuie sa-ti zic ceva,desi nu pot sa-ti zic nimic din ce as vrea sa-ti spun.Daca ai fi venit,as fi inventat ceva pe loc si m-as fi balbait. Toata ziua mi-am imaginat cum ar fi fost daca ai fi venit.Ma gandeam ca o sa-ti spun ca mi-e dor de tine..si ca tu o sa ma saruti si o sa ne impacam.Dar stiu ca n-as fi fost in stare sa recunosc cat de greu mi-e fara tine.As fi inceput sa plang fara motiv..cum plang mereu cand sunt suparata..tu ai fi inteles si m-ai fi luat in brate,mi-ai fi spus ca acum suntem doar prieteni.Nu inteleg cum am ajuns aici,pentru ca te iubesc si stiu ca si tu ma iubesti. Ma ridic in picioare in cada si dau drumul la apa rece. - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,375 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |