Cand ploaia inceteaza #3
|
25 May 2010, 17:15
|||
|
|||
OOC: sper ca nu e nici-un deranj daca scriu si eu
Helena inca manca la locul ei. Nici macar nu se uita sa vada langa cine statea ( totusi , toti Cercetasii erau prietenii ei ) si facu obisnuitul "ritual" de a se uita pe tavanul inalt si vrajit din Marea Sala. Desigur era noapte , stelele abia se vedeau de ploaia ce pusese stapanire pe cer in locul unei nopti senine.Apoi reveni la farfuria ei. "-Buna seara , Sir Nicholas!"saluta fata. -Buna seara Helena! Ma bucur sa te revad intr-un nou an scolar!"ii spuse Nick Fara-De-Cap zambind. Apoi fantoma simpatica a Cercetasilor se intoarse si pleca spre celelalte fantome care erau intr-o discutie aprinsa. Apoi band din sucul dulce de dovleac din pocal , le observa si pe Bell si Anaella cu cateva randuri langa ea.Erau vesele , toata lumea era vesela , in ciuda vremii de afara.In spatele sau statea o fata din anul intai la Ochi-De-Soim. Respecta aceasta casa , dat fiind ca si mama sa fusese repartizata in ea pe vremea cand studia la Hogwarts. Helena se intoarse si zise : "-Buna , esti din primul an?" "-Da si sunt la Ochi-De-Soimi , unde si vroiam sa fiu. Ma cheama Samantha Hawkins."raspunse aceasta voioasa. "-Sa fii mandra de casa ta . Apropo , eu sunt Helena Granger , in anul trei la Cercetasi."spuse Helena.Bell si Anaella le observara pe cele doua fete vorbind si luara si ele parte la conversatie. "-Samantha vad ca deja ai cunoscut-o pe Helena! Ai sa vezi ca o sa-ti faci o multime de prieteni aici!"zise Bell Samanthei. "-Fetelor , scuzati-ma ca intervin , dar unde e Plesneala?Lipseste de la masa profesorilor.."zise Anaella privind in directia profesorilor de la masa. Dumbledore ca de obicei avea un zambet intiparit pe chip si discuta vesel cu profesorul de Farmece. "-Ma rog , nu e mare paguba daca lipseste , din partea mea m-as bucura sa aud ca si-a dat demisia..."zise Helena chicotind. "-Nu , l-am vazut pe profesor la inceput..doar ca mi se pare cam suspect. Nu credeti?"intreba Anaella cu acelasi glas de scepticism in el.Cele patru fete privira spre masa profesorilor apoi se intoarsera din nou la masa , ca sa nu-si dea nimeni seama de ce faceau ele , mai exact , se holbau. Bell mai intoarse inca o data privirea discret si apoi lasand la o parte asta , fetele incepura din nou cu glumele si chicotele iar Marea Sala rasuna de rasete... ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|