Cand ploaia inceteaza #3
|
25 May 2010, 18:29
|||
|
|||
-Sper sa imi faceti un tur al castelului si imprejurimilor. spuse vesela Sam.
-Pai... stii nimeni nu cunoaste tot castelul. Ma rog eu daca is in anul IV stiu o parte din castel si as fi incantata sa iti arat imprejurimile. spun eu. -Ce zici sa o ducem maine la lac sau poate langa Padurea Interzisa? ma intreba Bell. -E o idee minunata si daca vrea ne poate insoti si Helena. zic eu cu ochii inca pe masa profesorilor. -Anny, nu te mai tot uita acolo. Daca te vede cineva te vor suspecta ca ii spionezi pe preofesori. -Ma rog, stiu asta dar nu vi se pare cam ciudat ca Snape nu e. Eu chiar si singura imediat dupa masa ma voi duce sa il gasesc pe Snape! -Anaella, nu te pune in pericol chiar din prima zi! ma indemna Sam. -Bine, maine am potiuni daca nu-l vad la ora chiar merg in cautare. Fie ca vreti sau nu. -Nu te opresc, ba vreau sa te insotesc. spuse Bell. Toata vara nu am avut parte de actiune acum sunt dornica de aventura, si apoi nu te las sa induri singura pedeapsa daca de va prinde cineva. -OOOO, multumesc Bell! Esti tare draguta! Ni se mai alatura cineva? -Pai vreau si eu. spuse... OOC: Dak nu vrei sa il urmarim pe Snape, Bell, exista si butonul Edit ![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|