Cand ploaia inceteaza #3
31 May 2010, 21:46
Dumbledore se ridica din nou si batu din palme. Linistea se asternu peste mesele studentilor care acum il priveau atenti pe directorul scolii.
"-Acum ca v-ati desfatat cu aceste bunataturi si sunt pregatiti de anul nou scolar , as vrea sa va aduc aminte unele lucruri ce le spun in fiecare an. Pentru a instiinta pe cei din primul an , Padurea Interzisa este Interzisa iar acest lucru este valabil si pentru unii elevi din ani mai mari."spuse Dumbledore cu privirea spre "anumiti" Cercetasi.
"Si desigur trebuie sa va mai spun ca D-nul Filch va transmite mesajul ca vrajile folosite pe coridoare sunt interzise . Deasemenea , anul acesta avem un capitan nou la echipa Cercetasilor si Perfecti noi la fiecare casa in parte. Noul capitan al echipei de Vajhat a Cercetasilor este Jack Marrison.Acum sa revenim la Perfecti. Perfectii de anul acesta sunt : la Astropufi , Daniel Colin si Constance Turner , la Cercetasi Michael Williams si Amy Teryl , la Viperini Gelbert Fenwel si Tress Weylin iar la Ochi-De-Soimi George Terence si Penelope Hamlet. Va doresc pofta buna in continuare." iar acesta se aseza din nou pe scaunul sau.
Helena era ganditoare si se mirase cum de Dumbledore nu observase ca profesorul Plesneala lipseste. Sau poate ca stia dar nu vroia sa atraga atentia asupra acestui lucru.
"-Helena , mai esti treaza?"intreba cineva care se dovedi a fi Anaella.
"-Umm , da , sunt. Stii , acum pare si mai ciudat ca Dumbledore nu a mentionat si faptul ca Plesneala nu a putut fi prezent la Sortare si discurs. Sunt sigura ca stie."spuse Helena pe un glas soptit cercetasei.
"-Hei , ce tot susotiti acolo?"intreba Bell iar apoi vazand privirile vinovate ale prietenelor sale , spuse : "Stiu , stiu...prea bine ce vorbeati.Daca Anaella ne spune ca Plesneala nu va veni maine la prima ora , o sa fie si mai ciudat. Insa , haideti , nu va mai umpleti mintea cu asemenea ganduri!"zise zambind Bell.
"-Exact. De obicei cand sunt concentrata pe ceva anume am obiceiul sa il visez iar eu nu vreau sa am cosmaruri la noapte cu Plesneala!"adauga Helena razand.
"-Iar maine vom face turul castelului impreuna cu Samantha , poate mergem si prin Padurea Interzisa...Sper ca o sa fie vreme buna si nu o sa ploua..."spuse Anaella .
"-Insa daca ploua , nu merg!"zise Samantha cu o privire in care se citea speranta.
"-Hei , dar putem folosi oricand vraja Impervius asupra pelerinelor noastre , asa-i Bell?"intreba Helena.
"-Asa-i. Si sa imi aduceti aminte ca trebuie sa il vizitam si pe Hagrid la un ceai.."
"-Cu prajituri impietrite.Yummy! Desigur ca o sa-l vizitam."adauga chicotind Anaella...

[Image: 10zvlg1.jpg]
I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.
Is it over yet? I can't win.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Cand ploaia inceteaza #3 - by Samantha Hawkins - 23 May 2010, 15:32
Re: Cand ploaia inceteaza #3 - by Bell Evans - 25 May 2010, 16:44
Re: Cand ploaia inceteaza #3 - by Helena Daphne Rose - 31 May 2010, 21:46
Re: Cand ploaia inceteaza #3 - by Jenny Spring - 01 Jun 2010, 10:47
Re: Cand ploaia inceteaza #3 - by Bell Evans - 01 Jun 2010, 15:04
Re: Cand ploaia inceteaza #3 - by Jenny Spring - 01 Jun 2010, 20:52
Re: Cand ploaia inceteaza #3 - by Jenny Spring - 02 Jun 2010, 19:06
Re: Cand ploaia inceteaza #3 - by Bell Evans - 04 Jun 2010, 21:55