Un Nou Inceput...
|
01 Jun 2010, 14:41
|||
|
|||
Intr'adevar, soarele incepea deja sa scapete sageti de rubin, in timp ce imaginea involburata a castelului se profila la orizont.
"-Deci, noi cum ajungem la castel?" intreba Zoya, curioasa. "-Cei din anul I traverseaza lacul cu barca, iar ceilalti merg in trasuri trase de Thestrali" raspunse Bell, zambind. Isi aminti perfect prima zi la Hogwarts, cand statea cu Rose in barca, temandu'se sa nu cada in apa rece. Auzise povestile despre calamarul urias ce traia dincolo de oglinda sticloasa a apei si nu vroia sa ajunga aperitiv in tentaculele lui. "-Imi amintesc ca in anul cand am traversat eu lacul, un baiat din barca noastra a cazut in apa" spuse Helena, razand. "-Si ce a patit?!" intreba Anni, speriata. "-Nu a patit nimic, Hagrid l'a scos aproape instantaneu din apa" raspunse Helena. "-Daca ajungea calamarul la el" chicoti Bell. "-Saracul baiat, si acum tremura cand vine vorba de lac" spuse Helena, iar celelalte fete pufnira in ras. "-Deci, Zoya, ziceai ca Edward e fratele tau!? In ce casa este?" o intreba Bell pe viperina.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Si asa a inceput totul. | Michael Black | 19 | 4,970 |
17 Jan 2012, 22:16 Last Post: Veronique A. Dupont |
|
Un nou inceput | Arman Malik Grover | 14 | 5,106 |
08 Apr 2011, 10:34 Last Post: Jack Diggory |
|
Un nou inceput ^^ | Ema Snow | 22 | 4,965 |