Cand ploaia inceteaza #3
01 Jun 2010, 15:04
Bell mergea alaturi de Jessica, Anaella si Sam spre holul de la intrare. Festinul de inceput de an tocmai se incheiase, bobocii fura sortati iar masa era de mult terminata.
"-Deci, cum ti s'a parut in prima ta zi la Hogwarts?" intreba Bell, uitandu'se spre Samantha.
"-Pai, mi'a placut. Castelul e plin de secrete, si vreau sa le descopar unul cate unul" raspunse fata, zambind.
"-Intr'un fel imi pare ca ai fost repartizata la Ochi-de-Soim, mi'ar fi placut sa pici la Cercetasi" spuse Jessica.
"-Dar ne vom intalni la masa si la orele de curs, nu va faceti griji" spuse Helena, zambind.
"-Dar totusi, nu va fi la fel" spuse Anny, intristandu'se.
Bell se indrepta spre ea, luand'o in brate.
"-Haide Anny" ii sopti ea, iar cercetasa ridica privirile triste spre ochii ei.
"-Bellyshor a mea" sopti Anaella, imbratisandu'si prietena.
"-Numai a ta" chicoti Bell.
"-Acum, eu pe unde trebuie sa o iau ca sa ajung in camera Ochilor-de-Soim?!" intreba Sam, confuza.
"-Pai, hai sa cautam pe cineva care sa te conduca" spuse Helena.
"-Uite'l pe Mike, vin imediat" spuse Bell, indreptandu'se spre un baiat din anul VII care statea rezemat de perete.
"-Mike, salut!" spuse aceasta, zambind.
"-Heyy, ce faci Bell?" intreba baiatul, inveselindu'se.
"-La hogwarts, din nou" raspunse cercetasa. "Am o rugaminte, prietena mea, Samantha e noua la castel, o poti conduce tu in Turnul Ochilor de Soim?!" intreba fata.
"-Sigur, sa mergem" spuse el, cu un zambet.
"-Fetelor, el este Mike Harrison, de la Ochi-de-Soim" zise Bell, cu o voce cristalina.
"-Incantat, am inteles ca si tu ai fost repartizata la Ochi-de-Soim" spuse Mike, privind'o pe Sam, care se inrosise putin..
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Cand ploaia inceteaza #3 - by Samantha Hawkins - 23 May 2010, 15:32
Re: Cand ploaia inceteaza #3 - by Bell Evans - 25 May 2010, 16:44
Re: Cand ploaia inceteaza #3 - by Jenny Spring - 01 Jun 2010, 10:47
Re: Cand ploaia inceteaza #3 - by Bell Evans - 01 Jun 2010, 15:04
Re: Cand ploaia inceteaza #3 - by Jenny Spring - 01 Jun 2010, 20:52
Re: Cand ploaia inceteaza #3 - by Jenny Spring - 02 Jun 2010, 19:06
Re: Cand ploaia inceteaza #3 - by Bell Evans - 04 Jun 2010, 21:55
Re: Cand ploaia inceteaza #3 - by Bell Evans - 16 Jun 2010, 10:49