Cand ploaia inceteaza #3
|
01 Jun 2010, 15:04
|||
|
|||
Bell mergea alaturi de Jessica, Anaella si Sam spre holul de la intrare. Festinul de inceput de an tocmai se incheiase, bobocii fura sortati iar masa era de mult terminata.
"-Deci, cum ti s'a parut in prima ta zi la Hogwarts?" intreba Bell, uitandu'se spre Samantha. "-Pai, mi'a placut. Castelul e plin de secrete, si vreau sa le descopar unul cate unul" raspunse fata, zambind. "-Intr'un fel imi pare ca ai fost repartizata la Ochi-de-Soim, mi'ar fi placut sa pici la Cercetasi" spuse Jessica. "-Dar ne vom intalni la masa si la orele de curs, nu va faceti griji" spuse Helena, zambind. "-Dar totusi, nu va fi la fel" spuse Anny, intristandu'se. Bell se indrepta spre ea, luand'o in brate. "-Haide Anny" ii sopti ea, iar cercetasa ridica privirile triste spre ochii ei. "-Bellyshor a mea" sopti Anaella, imbratisandu'si prietena. "-Numai a ta" chicoti Bell. "-Acum, eu pe unde trebuie sa o iau ca sa ajung in camera Ochilor-de-Soim?!" intreba Sam, confuza. "-Pai, hai sa cautam pe cineva care sa te conduca" spuse Helena. "-Uite'l pe Mike, vin imediat" spuse Bell, indreptandu'se spre un baiat din anul VII care statea rezemat de perete. "-Mike, salut!" spuse aceasta, zambind. "-Heyy, ce faci Bell?" intreba baiatul, inveselindu'se. "-La hogwarts, din nou" raspunse cercetasa. "Am o rugaminte, prietena mea, Samantha e noua la castel, o poti conduce tu in Turnul Ochilor de Soim?!" intreba fata. "-Sigur, sa mergem" spuse el, cu un zambet. "-Fetelor, el este Mike Harrison, de la Ochi-de-Soim" zise Bell, cu o voce cristalina. "-Incantat, am inteles ca si tu ai fost repartizata la Ochi-de-Soim" spuse Mike, privind'o pe Sam, care se inrosise putin.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|