Cand ploaia inceteaza #3
|
02 Jun 2010, 19:06
|||
|
|||
Sam, stai linistita nu vreau sa invii baziliscul...Nu stiu, sa spunem ca e o fantoma? sau un elev mai...deosebit? Jessica vede multe...=)) SAUU.....
![]() Nu ma asteptam sa iti placa postul meu. OCC: JESSICA! Vocea tipatoare a Bellei m-a trezit instant. - Ce, mama, arde scoala? spun eu cu ochi dulci Fetele s-au uitat la mine ca mata la calendar... - Nu..nu arde, spre nenorocul tau. - Nu stiu ce am, cred ca biscuitii aia erau expirati...:| - HM? Nu, tot ziceai ceva de sange? "Hm, ce sange, zic ele acolo?" - Nu ,nu am zis nimic de asta. Vi s-a parut... - Ba da...ai zis sange, si ai lesinat. Nu stiam despre ce vorbesc. Credeam ca delireaza. " AJUTOOR! AJUTATI-MA!" Poftim? ce tot aud? Stai.. - Cine striga dupa ajutor? - Nimeni, spuse Bell mirata. Ar trebui sa mergi la madame Phomprey. (asa se scrie?) - N-am nimic Iti spun sigur. Dupa un colt, aparura Sam si Matt. - Hei, esti bine? Am inteles ca ai lesinat, spuse ea ingrijorata. - Da, nu am nimic..sunt bine, cred. Inainte dea pleca, Sam imi facuse cu ochii spre un colt unde se aflau 3 baieti..cu..un medalion. Am tresarit puternic, instinctiv. - Ce e Jess? - Sam,vino in biblioteca. REPEDE! i-am soptit eu ingrijorata. PS: Sa nu inventezi. Stiu eu ce medalion. Poti continua aici. Si refacem la biblioteca. PS1: Te am in lista? Daca nu...trimite-miPM cu id-ul tau te rog PS2: Ador faptul ca faci RPGuri lungi Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|