Cand ploaia inceteaza #3
|
04 Jun 2010, 21:54
|||
|
|||
Janella se impotrivea. Spunea intr-una "Sunt bine nu trebuie sa merg la doamna Pomfrei", dar nu o ascultam. Am mers de-a lungul coridoarelor intunecoase, am urcat pe scarile de marmura pana am ajuns in fata unei usi din lemn de stejar. Am batut si am intrat.
"-Buna seara!" ne intampinao doamna (nu mai stiu daca era batrana) cu ochii de smarald si cu parul prins intr-o coada. "-Buna seara! Prietena noastra Janella a lesinat. Inainte de a lesina tot spunea "sange" si zicea ca aude pe cineva cerand ajutorul." "-Nu am nimic nu ar trebui sa fiu aici!" se impotrivi din nou Janella. "-Domnisoara, din cele spuse de colegele tale reiese ca trebuie sa stati chiar sa ramaneti un timp aici. Va rog sa luati loc pe acest pat." "-Janella, noi cred ca ar trebui sa mergem la culcare. Stii doar ca nu mai avem voie pe coridoare pana la ora zece. "-Nu, va rog, mai stati un pic. "-Bine, dar daca vom fi pedepsite iti vom face zile fripte. Ne-am luat fiecare cate un scaun si ne-am asezat in dreptul Janellei. Am privit cum doamna pomfrei o ingrijea. In acest timp Janella tot mormaia cate ceva de genul "Ajutor!" Dupa cam o ora Janella in sfarsit adormi. -Bell, nu crezi ca acum trebuie sa plecam? intreba Helena. -Ba, ar cam foarte trebui. La revedere, doamna Pomfrei! Am iesit pe coridor si ne-am indreptat spre camera de zi a Cercetasilor. A trebuit sa o trezim pe doamna grasa si nu a fost deloc incantata. ![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|