Lesinul
|
14 Jun 2010, 22:07
|||
|
|||
Era o zi frumoasa de vara. Mai era putin si se incheia anul. Ma hotarasem sa fac o plimbare pe coridoare.
Deodata mi se face rau si lesin. Simteam cum ma prabuseam. Am simtit podeaua de marmura. Era tare si foarte rece chiar daca era vara. -Ajutor, un profesor... Anny a lesinat! spuse o voce familiara. Cu toate astea nu puteam sti cine este. Pleoapele mele se inchideau lent. Nu mai auzeam ce se intampla. Un ultim tipat si apoi am adormit intr-un fel...dar nu eram lesinata. Simteam totusi o durere la cap foarte mare. Nu stiam ce se intamplase pe moment nu stiam nici cine sunt. Stiam ca sunt intr-un spatiu coplet gol, negru. Dar stai se vede o luminita. Incerc sa ma apropii dar cad intr-un hau fara fund. OOC: As vrea ca cel care scrie sa descrie tensiunea pentru ca ea/el credea ca am ceva grav si ca ... etc. imaginati-va ![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Lesinul - by Anaella L. Hathway - 14 Jun 2010, 22:07
Re: Lesinul - by Bell Evans - 15 Jun 2010, 19:58
Re: Lesinul - by Anaella L. Hathway - 15 Jun 2010, 20:09
Re: Lesinul - by Bell Evans - 18 Jun 2010, 15:49
|