Bella Emily Rose
|
15 Jun 2010, 09:30
|||
|
|||
14 . Iunie . 2010
Draga jurnalule ,
Partea a doua [URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p90-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p90-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Am fost afara si totul parea sa fie la fel de monoton ca zilele trecute , pana cand a venit Edwart cu o sticla de apa . Defapt nu... Sa incep cu inceputul. Eu l'am udat putin pe pantaloni , apoi el s'a intors si mi'a turnat o sticla de 2 litri in cap. A fost o senzatie destul de placuta . Am alergat dupa el ceva timp in incercarea de a'l prinde , dar sticla cu apa ma incetinea , asa ca am renuntat. Intamplarea asta m'a facut sa zambesc ; Am zambit pentru prima data fara el ... La ora 12 am iesit din nou la fereastra. De data asta afara ploua . Picaturile de ploaie dansau in bataile vantului. Totul parea atat de trist... Dar orice ar fi nu pot decat sa spun : • I'll see you soon then :-< - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,363 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |