Bella Emily Rose
|
17 Jun 2010, 09:50
|||
|
|||
Mi-e dor
[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p90-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p90-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Mi-e dor de multe... De tine, de sãruturile tale, de atingerile tale... De ochii tãi, ce mã privesc cu atâta dragoste, de mâinile tale, ce mã înconjoarã cu blândeþe. Mi-e dor de plimbãrile noastre, de glumele noastre, de noi. Mi-e dor de felul cum mã iei în braþe ºi de momentele în care mi-aº dori sã nu mai îmi dai drumul, pentru cã mã simt cea mai norocoasã persoanã de pe Pãmânt. Mi-e dor de dimineþile în care chiuleam doar ca sã te vad, doar ca sã mã ºtiu în siguranþã, pierdutã printre gânduri, lângã tine. Mi-e dor de felul ciudat în care reacþionezi când fac ceva greºit, de surâsul tãu ce þi se revarsã pe tot chipul atunci când stau întinsã pe canapea ºi te privesc. Mi-e dor de descoperirile tale ce uneori mã amuzã, pentru cã de fapt tu ºtiai acele lucruri dintotdeauna... Mi-e dor de furnicãturile ce le simt peste tot atunci când tu îþi treci degetele prin pãrul meu... Mi-e dor de pielea ta fina, de felul cum zâmbeºti atunci când fac ceva ce-þi place ºi de felul cum te strâmbi când te lovesc fãrã sã vreau. Mi-e dor de momentele în care ne certãm din nimicuri, pentru cã ºtiu cât de tare pot sã te enervez din când în când ºi îmi place sã te privesc încercând din rãsputeri sã nu urli la mine. Mi-e dor de felul cum te bâlbâi uneori, atunci când îþi e greu sã spui ceva, de felul tãu de-a fi, de faptul cã pentru tine orice moment e bun pentru a zâmbi. Mi-e dor de foarte multe lucruri... ªi deºi a trecut doar o zi de când nu ne-am mai vãzut, deºi cele mai multe lucruri se întâmplã mai mereu, mi-e dor de ele... Mi-e dor de zâmbetul tãu cald ºi de privirea care mã face sã cred în ziua de mâine, oricât de oribilã ar fi cea de azi. Te iubesc! - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,364 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |