Bella Emily Rose
|
28 Jun 2010, 17:16
|||
|
|||
Draga jurnalule ,
[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p105-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p105-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Niciodata nu am crezut ca voi spune asta , dar nu ma bucura prea mult venirea lui . Adica , credeam ca va fi altfel . Credeam ca voi simti ca prind aripi , atunci cand il voi vedea , dar nu . L'am privit si atat. Eram atat de nepasatoare oare ? Ce se intampla cu mine ? Nici macar eu nu stiu . Macar in ultimele zile am avut parte de distractie . Desiree rullz ! E o tipa super .. adica I mean .. nu credeam ca voi spune asta, dar chiar o iubesc ca pe o sora. In rest .. mai nimic. Sper sa ies astazi afara si sa imi dau seama ce se intampla cu mine , altfel nu stiu ce sa fac. Sunt atat de confuza. Kiss me , kiss me Say that you miss me - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,371 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |