Akai Ito
|
30 Jun 2010, 16:15
|||
|
|||
Pt Isa: nu e vorba neaparat de orgoliu.. am precizat ca am un anume anturaj, nu vrei sa stii ce reactii ar fi daca m-as lasa acum. Avantajul e ca nici nu vreau sa ma las.
Pt Samantha: de ce sa nu generalizez, doare adevarul? Akai Ito, a.k.a. red thread, are o semnificatie mult mai profunda pentru mine decat o ata a destinului. Am s-o precizez intr-un post viitor... Ba, la multi ani E ziua ei azi? Hai nu mai spune, chiar e,ma? Bai,du-te de-aici, tu nu vorbesti serios, face cinspe ani? Iubitica ta noua, aia pentru care m-ai lasat? Hai nu zau, bai, hai ca p-asta n-o stiam, dar unde-mi sunt manierele, trebuie neaparat sa-i transmiti asta din partea mea. Ce e? A nu,nimic, doar mancarica de cacat pe care mi-ai servit-o tu dimineata, la pranz, si seara, cat timp am fost noi impreuna, daca aia s-a numit relatie. De ce i-o dau? Pai ca sa se obisnuiasca cu gustul ![]() Intr-adevar, cam asta-i faza, nu stiu, stau cam prost cu dragostea ca sa va spun sincer. Prin clasa a 7-a si pe la inceputul clasei a 8-a, ma simteam foarte prost din cauza ca toate colegele mele incepusera sa se laude cu noile 'achizitii'. Presupun ca va suna cunoscut vorbele urmatoare : 'pai vezi tu, asta-i cam naspa la fata, da' ma mozolesc cu el ca sa stiu ce fac mai incolo cu cel de care-mi va placea.' Sa-mi spuna cineva, va rog, unde este logica in vorbele astea. Eu zau ca am stat mult timp s-o caut si n-am putut sa ma prind, oi fi batuta in cap, desi ma cam indoiesc ca nu cumva e invers... da, in fine. Sunt cativa termeni din dragostea adolescentina care ma enerveaza: 'mozol', 'limbuta', 'a te baga cu cineva'. Okay. Mozolu' se separa de sarut. E o distanta mare intre astea doua. Mozolu' e cand iti invarti la propriu limba in gura aluia si realizezi ceea ce faci, sarutul e ceva incontrolabil in care nu realizezi ceea ce faci. Da,stiu si vrajeala aia ca sarutul e din dragoste, ceva asemanator cu diferenta dintre 'a face dragoste' si 'a face sex'... nu stiu cat e de adevarata faza asta, dar stiu senzatiile la fiecare. Eu tremur la sarut. La mozol, e ceva obisnuit, ca si cum as manca. Sa fie dragostea o senzatie? La mine, orarul de serviciu, dragostea devine dupa ceva timp o obisnuinta. Pe bune. Ceva gen.. spun numele in minte si am o durere puternica in piept care ma tine mult timp, si mi se mareste pulsul. Asta poate pentru ca atunci cand iubesc, iubesc,tata. Fara indoiala ca iubesc, zvacneste intreaga mea fiinta. Si poate asta e o greseala. Asta imi provoaca o slabiciune. Si in lumea de azi, a avea o slabiciune inseamna a putea sa cazi. Ma uit in prapastia asta si nu-i vad sfarsitul, tocmai de-asta trebuie sa raman in picioare orice ar fi. Uneori chiar ma intreb daca n-ar fi mai bine sa iau joint dupa joint, sa beau pana nu mai stiu cine sunt, sa ma afum ca sparta, sa uit totul, totul, sa nu mai gandesc, sa ma pierd... dar riscurile sunt mult prea mari. Daca nu ma mai trezesc, ce fac, ratez viata asta, asa de rahat cum e ea? Incep sa cred ca sunt o persoana mult prea vasta ca sa-mi permit asta. Am multe de oferit. Incep sa se arate unul cate unul. Dar ma simt la rascruce... sincer... Nu numai ca iubesc, dar si tin la oameni. La unii oameni. Sau poate tineam? Nu stiu, am trecut prin multe si probabil ca acum nu mai tin atat de mult precum tineam. Am devenit cam rece datorita recentelor evenimente, ce pot sa spun, sunt seaca, sunt 'straight to the point'. Nu am fost tot timpul asa. Am fost calda. Inca sunt calda. Dar undeva adanc in mine, acolo unde se crede ca mi-ar sta sufletul. Pardon, sufletul meu nu sta, eu sunt intr-o continua miscare. Daca v-as spune acuma cate lucruri simt, cate vibratii, cate batai de inima, si cate ganduri imi strabat scoarta cerebrala, ati crede ca sunt nebuna. Dar va dau dreptate, sunt nebuna, sunt tot ce vreti voi sa fiu, dar doar din punctul vostru de vedere. Cand ma uit la mine, eu voi ramane eu, pot trece toate apele peste mine, sa ard in flacari. Eu raman eu. M-auzi,ma? Du-te la iubitica ta acuma, eu raman stana de piatra, nu ma misc decat pe drumul care mi s-a dat. Vreau o tigara. Posted by Akai Ito on Wednesday, June 30, 2010, 4:15 PM ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Akai Ito - by Julia Lilith Potter - 28 Jun 2010, 18:07
Re: Akai Ito - by Kasumi Mikoto - 28 Jun 2010, 18:22
Re: Akai Ito - by Bella Emily Rose - 28 Jun 2010, 18:53
Re: Akai Ito - by Isabella River - 28 Jun 2010, 20:19
Re: Akai Ito - by Helena Daphne Rose - 28 Jun 2010, 21:04
Re: Akai Ito - by Julia Lilith Potter - 29 Jun 2010, 17:45
Re: Akai Ito - by Bella Emily Rose - 29 Jun 2010, 18:57
Re: Akai Ito - by Bell Evans - 29 Jun 2010, 19:34