Materiile preferate la scoala
03 Jul 2010, 12:15
si eu am avut de fruca la tehnologie cu proful
dar am trecut la liceu deci am scapat de profu' de tehno
care era un idiot si jumatate stia doar sa urle si sa ne puna sa repetam definita educatiei si a tehnologiei..pe care nu o stia aproape nimeni in fiecare ora incepea cu "Chiar da v'am spus de atatea ori ca daca nu veti fi disciplinati nu veti ajunge nicaieri, voi tot asa faceti" si incepea cu vesnica poezie..m'a tinut o data la usa ca am fost pana la cabinetul medical in pauza a venit diriga si a zis ca si asa mi'e rau, ma mai tine si el la usa mi'a placut faza..dar eu cu Rose faceam misto de el in ore, ca are o "burtica" asa draguta..si ziceam ca nu'l strang hainele si astea sa nu mai spun ca avea ceva cu mine..mereu auzeai de la el "Alexandra [my god, ce ma enerveaza cand imi zice lumea asa Finna] fetita asta simpatica, care invata bine" si radeau astia macar ne asculta cu cartea deschisa..si nu trebuia sa invatam..a dat odata un test ca era galagie si doi erau urcati pe soba si pe catedra dar n'am scris nimic, cred ca nici 2 nu luam dar s'a facut ca uita de teste, nu a mai pomenit de ele
si mai era profa de franceza, care pe langa faptul ca nu stie nimic din ce preda, mai face si mofturi si fite si te face nesimtit daca iti ridicai pixul de pe jos blonda
profa de chimie e cea mai tare, din toata scoala stie sa predea, dar are o psihologie pe care rar o intalnesti la profi..te face sa inveti nu de frica sau obligatie
iar profa de fizica e cea mai rea dintre toate..intra in clasa, noi salutam, ea nimic.."X treci la tabla, problema de la pagina bla bla"..alta blonda
dar, acum la liceu, alte timpuri sper sa ma descurc..cred ca o sa'mi placa in continuarea chimia si romana si engleza
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Materiile preferate la scoala - by Bell Evans - 03 Jul 2010, 12:15

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Top 5 melodii preferate + Vid :D Matt I. River 58 7,994 10 Jan 2012, 02:42
Last Post: Isabella River
  Scoala pe Preferinte Jade A. Crawford 15 3,879 24 Dec 2010, 22:30
Last Post: Layla Wong
  Filme preferate Helena Daphne Rose 144 26,503 11 Dec 2010, 15:59
Last Post: Crysella Blythe
  Prima zi de scoala Raizen Isildur 17 3,302 18 Sep 2010, 12:45
Last Post: Katya Sokorov
  va lipseste scoala Jack Diggory 11 2,689 17 Jul 2010, 22:22
Last Post: Briana Brighton
  Scoala Cho_Chang 60 13,199 12 Sep 2009, 22:02
Last Post: Guest
  Nu stim la scoala... Ginny Malfoy 14 4,172 15 Mar 2009, 20:27
Last Post: Black Rose
  Forumurile noastre-Forumurile preferate. Hermione McGonagall 2 1,519 15 Sep 2008, 16:04
Last Post: Kennya Allen