Materiile preferate la scoala
|
03 Jul 2010, 12:15
|||
|
|||
si eu am avut de fruca la tehnologie cu proful
dar am trecut la liceu deci am scapat de profu' de tehno care era un idiot si jumatate stia doar sa urle si sa ne puna sa repetam definita educatiei si a tehnologiei..pe care nu o stia aproape nimeni in fiecare ora incepea cu "Chiar da v'am spus de atatea ori ca daca nu veti fi disciplinati nu veti ajunge nicaieri, voi tot asa faceti" si incepea cu vesnica poezie..m'a tinut o data la usa ca am fost pana la cabinetul medical in pauza a venit diriga si a zis ca si asa mi'e rau, ma mai tine si el la usa mi'a placut faza..dar eu cu Rose faceam misto de el in ore, ca are o "burtica" asa draguta..si ziceam ca nu'l strang hainele si astea sa nu mai spun ca avea ceva cu mine..mereu auzeai de la el "Alexandra [my god, ce ma enerveaza cand imi zice lumea asa ![]() si mai era profa de franceza, care pe langa faptul ca nu stie nimic din ce preda, mai face si mofturi si fite si te face nesimtit daca iti ridicai pixul de pe jos blonda profa de chimie e cea mai tare, din toata scoala stie sa predea, dar are o psihologie pe care rar o intalnesti la profi..te face sa inveti nu de frica sau obligatie iar profa de fizica e cea mai rea dintre toate..intra in clasa, noi salutam, ea nimic.."X treci la tabla, problema de la pagina bla bla"..alta blonda dar, acum la liceu, alte timpuri sper sa ma descurc..cred ca o sa'mi placa in continuarea chimia si romana si engleza |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Top 5 melodii preferate + Vid :D | Matt I. River | 58 | 7,994 |
10 Jan 2012, 02:42 Last Post: Isabella River |
|
Scoala pe Preferinte | Jade A. Crawford | 15 | 3,879 |
24 Dec 2010, 22:30 Last Post: Layla Wong |
|
Filme preferate | Helena Daphne Rose | 144 | 26,503 |