CAUTION! A wild photographer appears!
|
10 Jul 2010, 16:49
|||
|
|||
Da, inca un fanfic.
Personajele sunttt urmatoarele. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * ![]() http://www.youtube.com/watch?v=1203nEXGAtI **** M-am dat putiin mai in spate, insfacand aparatul de fotografiat de pe masa, pregatindu-ma sa-l zbor pe fereastra un un pumn bine plasat pe tipu' din fata mea, direct in a sa fata, in moaca nerecunoscatoare a lui Knight, sobolanu' dracu', insa el imi insfaca incheietura mainii si mi-o suci, zdrobind-o. Imi dadu un sut in genunchi si ma trimise pe pat, eliberandu-mi mana, ranjind "binevoitor"; eu ma uitam urat in ochii sai de diferite culori, albastru deschis si, respectiv, stacojiu scanteietor. Inca mai vroiam sa-i zdrobesc fata aia de soparla stupida, fara pic de creier, dar stiam ca eram in minoritate.. muschiuloasa, sa zic asa - mai aveam aparatul de fotografiat, si l-am aruncat cu toata forta in fata lui. El l-a prins cu o zvacnire a mainii drepte si il aseza pe masa, iar eu m-am simtit recunoscatoare ca nu l-a zdrobit.. pentru cinci secunde, adica pana cand s-a apropiat de mine si s-a aplecat asupra mea, tataid dezaprobator undeva langa urechea mea. Am plasat un pumn in pieptul lui, dar el nici ca l-a simtit, dandu-si capul putin in spate si privindu-ma in ochi, inexpresivitatea compunand fatada de pe moaca lui tampa, moaca care a disparut in timp ce am clipit. Brusc, i-am vazut ochii atat de aproape incat m-am pierdut in ei, in melancolia lor... Usa de la camera mea tampita se tranti de perete si am auzit un "Oooo!" foarte masculin din partea lui Simon si a lui Falcon, iar Knight se dadu in spate, uitandu-se urat la fetele mirate ale baietilor din cadrul usii, care se holbau cand la fata lui Knight, cand la fata mea, la parul meu rasfirat pe perna patului si apoi la incheietura mainii mele, care era vanata din cauza idiotului de acolo. Se auzi un ras innabusit si l-am vazut pe Dan aparand langa Falcon. - Knighty, te dai la fete, zi ma? facu Simon. - Poate nu vrei pumnul meu sa se dea la fata ta, am bombanit eu si m-am ridicat. Ma ignorara, ca intotdeauna. - Mai bine ti-ai sterge ranjetul ala tamp de pe fata, Alderton, sau ceva va intra in coliziune cu dintii tai, mormai Knight si iesi val-vartej din camera, trantindu-l pe Falcon la podea. M-am ridicat si eu si am calcat binisor pe mana lui Falcon, dar Simon si-a intins mana in fata mea, oprindu-ma. - Ba, mascul feroce, da-ti mana, s-ar putea sa-ti strici manichiura.. - Nt, nt, facu Simon si ma impinse inapoi pe marginea patului. Am injurat. - Pisi are gherute! Miau! facu Dan si imi facu cu ochiul. Hai sa ne caram, Flaconule, adauga el si il lua pe Falcon de brat, tragandu-l de acolo si trantind usa. Simon imi zambi si se aseza pe pat, langa mine, rezemandu-se de perete, cu mainile sub cap. Era tras la fata si tricoul ii era peticit, la fel si genunchii pantalonilor. De gat ii atarna curelusa care se lega printr-un nod gros la prinzatoarea aparatului de fotografiat, un Nikon vechi de cand lumea. L-am pocnit in coaste. - Hei! facu el, morocanos, si ma ataca, gadilindu-ma. L-am pocnit din nou, de data asta in frunte, si de data asta cu ajutorul aparatului meu de fotografiat. - Boule.. - Vaco.., raspunse el amuzat. S-a oprit din gadilit si s-a intins cat era el de lung, cascand cu pofta. Stiam ca nu avea prea multe economii, dar imi placea si asa, cu haine peticite si par rasfirat, mult prea lung la spate si mult prea scurt in fata si in laterale. - Deci, Knighty s-a dat la tine? ranji el. - Nu.. adicaa.., m-am balbait eu. Ranjetul i se accentua si mai aveam putin pana sa-l dau in suturi afara din camera. - Hai ma, stiu ca ti-a placut! zise Simon si isi ridica sprancenele, semanand ca si personajul blond si prost din desenele animate, Johnny Bravo. - Pai... pai.. nu!, am murmurat, neincrezatoare. Se pare ca masculul feroce si-a dezvoltat simturile si a vazut neincrederea pe fata mea. Tocmai vroia sa zica ceva, cand urlete de crizati se auzira din camera alaturata. - KINGSLEY, BOU STUPID SI CU FATA DE MAIMUTA PROASTA! DE CATE ORI TI-AM SPUS SA NU UMBLII GOL PRIN CASA, DOBITOCULE! - OCHII MEI! DISTRUSI PENTRU TOTDEAUNA! KINGSLEY, SA MA PUPI FIX IN.. Chiar atunci se auzi un zgmot strident, de impuscatura. ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|