CAUTION! A wild photographer appears!
|
11 Jul 2010, 20:46
|||
|
|||
Mii si mii de scuze fiindca n-am vazut topicul
Oricum,ideea mi se pare foarte tare Quote:Se pare ca masculul feroce si-a dezvoltat simturile si a vazut neincrederea pe fata mea. Tocmai vroia sa zica ceva, cand urlete de crizati se auzira din camera alaturata. E super penala faza Quote:Am fãcut greºeala de a mã uita în jos, chiar dacã-mi pusesem în vedere faptul cã nu trebuia sã-mi cobor privirile mai jos de bustul lui Knight. Mi-am simþit obrajii arzând ºi mi-am închis ochii, apoi am început sã-l împing pe Knight din hol. Oooo Aici cat am ras Quote:κi bãgã mâna în buzunar, ºi ceea ce am vãzut eu cã a scos nu era de bun augur. Un cuþit, ºi unul destul de mare ca sã perforeze jugulara unui om... Îl apropie de gâtul meu, aºa, cum mã þinea suspendatã deasupra zãpezii, cu spatele pe copac. Vârful sãu ascuþit mã gâdilã într-un mod straniu, intrându-mi în carne puþin câte puþin. Sângele meu începu sã curgã pe tãiºul cuþitului, cãzând apoi pe zãpadã, colorând-o în roºu aprins. Stii cat ador pasajele cu descriere horror? Sunt preferatele mele Quote:Mãcar ºtiam cã nimãnui nu-i va pãsa dacã pãþesc ceva sau nu. Si asa ne-ai lasat in suspans Ma intreb ce se intampla pe urma Next
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|