CAUTION! A wild photographer appears!
|
11 Jul 2010, 22:42
|||
|
|||
Ok...hai ca mi-am facut aparitia prin peisaj
Pentru inceput , nu stiu cum de n-ai dat titlu capitolelor...Insa nu cred ca e neaparat. Imi place cum scrii In the tough mode Iar Kingsley asta il urasc. Mdaa , seamana cam mult cu un baiat care il cunosc. Insa e un personaj bine construit. Cat despre personajul principal , no comment. Quote:Îl apropie de gâtul meu, aºa, cum mã þinea suspendatã deasupra zãpezii, cu spatele pe copac. Vârful sãu ascuþit mã gâdilã într-un mod straniu, intrându-mi în carne puþin câte puþin. Sângele meu începu sã curgã pe tãiºul cuþitului, cãzând apoi pe zãpadã, colorând-o în roºu aprins. Reptila îºi retrase mâna ºi se uitã la sânge, apoi zâmbi într-un mod care, în mod sigur, nu era binevoitor, ºi am simþit lama îngheþatã pe gâtul meu, împungându-mi bãrbia, forþându-mã sã-mi dau capul pe spate, sã fiu la acelaºi nivel cu putreziciunea din faþa mea.Imi place scena asta. Adica , in general imi place cum descrii astfel de scene horror. Asa macabru si...dark. Ok , hai gata comentariul ca ma impusti! Anyway...imi place ficu' ![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|