Bella Emily Rose
|
13 Jul 2010, 13:15
|||
|
|||
Luni , 12.Iulie.2010
Draga jurnalule ,
[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p105-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p105-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Astazi e o zi perfecta. Sau cel putin , mie asa mi s'a parut . A plouat putin , dar apoi soarele a inceput sa isi faca loc printre nori . Am iesit afara cu Alice , ca deobicei . A venit si frate'miu . Era atat de bine alaturi de el. Iubesc felul in care zambeste . Doar e frate'miu .. Dar chiar s'a purtat ciudat astazi . Nu era genul lui sa fie asa de.. afectuos , daca asta se poate spune ca este cuvantul potrivit. In fine .. Ma bucur totusi ca ne intelegem la fel de bine ca inainte si ca certurile dintre noi au disparut. Degeaba spun uneori ca nu imi pasa , pentru ca ma mint singura. Imi pasa , si il iubesc . A fost mereu alaturi de mine , si m'a sustinut. Si cred ca si el e fericit pentru mine acum . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,362 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |