CAUTION! A wild photographer appears!
15 Jul 2010, 21:10
Multumesc pentru raspunsuri! Capitolul asta va fi ceva mai.. "gol".. daca nu va plac scenele d'alea fara haine, nu cititi. ^^"

Incnind de durere, m-am strans intr-o incovrigare esuata, in timp ce reptila scoase ceva metalic din buzunar si se arunca peste mine, tintuin-du-ma la pamant cu putere si acoperindu-mi gura cu mana. Mi-am deschis ochii, holbandu-ma la seringa uriasa, amintindu-mi ca nu-mi placeau acele mai deloc, nici macar acele de cusut.. iar acela era un drac de ac, lung de treizeci de centimentri, pe putin.. am urlat pana cand m-a durut gatul, adica abea cateva zeci de secunde. O durere sfredelitoare in brat imi spuse ca in corpul meu fusese injectata substanta din seringa care nu avea deloc un aspect sanatos, fiind ruginita si patata de linii inchise la culoare, care erau ce nu vroiam eu sa vad pe ziua aia : sange... Barbatul scoase cutitul din nou si imi sfasie hainele cu barbaritate, impingandu-ma in stomac cu genunchii. Am injurat si, ridicand un pumn, dar reptila imi apuca mana si o suci, o pocnitura puternica anuntandu-ma ca tocmai imi rusesem incheietura si pe putin doua-trei degete. Substanta aia idioata imi dadea un fel de sentiment neplacut, in timp ce lumea se invartea in fata mea... ultimul lucru pe care l-am simtit a fost frigul revarsandu-se pe pieptul meu, care era gol.

*

Cand m-am trezit, eram acoperita de zapada pana deasupra buzelor si tot corpul meu ma durea, chiar si miscarea automata facuta pentru a respira ma facea sa ma zbat spasmodic din cauza chinurilor la care ma supunea acest lucru.. nu simteam ca aveam haine pe mine, si nici nu aveam. Simteam cum deger de frig incetul cu incetul, si ca viata s-a sfarsit.. mi-am inchis ochii cu incetinitorul, intunericul abatandu-se asupra mea, ca si o pelicula fina ce avea sa ma transporte spre...
- Supernova! Supernova. BA, SUPERNOVA!!
Mi-am deschis ochii, incapabila sa ma stapanesc impulsului de a-i da peste cap, plictisita si enervata, ceea ce tocmai am facut. L-am vazut pe Knight aplecandu-se asupra mea si clipind, parand ingrijorat, inainte ca expresia batjocoritoare pe care o avea de obicei pe chip sa reapara, desi nu putu sa-si stearga sentimentul din voce.
- Daca nu ai fi bine, nu ti-ai da ochii peste cap, banuiesc..
Am aprobat cu o miscare scurta a capului, care insa ma costa scump: am gemut si mi-am inchis ochii, durerea accentuandu-se, devenind insuportabila, inainte de a atinge cote normale. Am simtit cum bratele lui Knight ma cuprind si ma ridica din zapada, iar apoi am simtit o haina infasurata in jurul meu si sentimentul ca pluteam. Deschizand ochii, m-am uitat in sus, la fata calma si totodata batjocoritoare a cavalerului care ma tinea in brate, adica Knight.. ce potrivire stupida, banuiesc. Mi-am sprijinit capul de pieptul acestuia si mi-am inchis ochii din nou, dar acum pe jumatate, tremurand din toate incheieturile.
- Ce s-a intamplat? murmura printre dinti Knight, uitandu-se pentru o clipa in jos la mine, inainte de a-i injura pe niste copii ce se holbau la mine.
- P-p-a-ai.. am soptit, facand un efort considerabil. O-o reptila, adica-a un om m-a atacat din senin si.. mi-a dat un vaccin neplacut.. si asta.
Mi-am ridicat cu greu mana dreapta, atintindu-mi privirile asupra incheieturii rupte, inainte de a face semn inspre corpul meu cu ajutorul capului.
- Cine a facut asta va p--
Knight fu intrerupt de catre Simon, care dadu fuga la mine si se uita la fata mea.
- Fu... Bagami-as, ce dracu' s-a intamplat? se rasti el, pufnind ca un dragon.
- Trebuie sa se odihneasca, aproape ca striga Knight, devenind nervos. Asa ca fa bine si da-te din calea noastra, bou stupid si nemernic, jigodie odioasa care n-a vrut sa vina cu mine s-o caut pe Supernova, care, apropo, mai avea putin si era omorata, un dobitoc, un.. un... vacoi si bou dobitoc si nenorocit, la dracu!!, care n-a vrut sa vina pentru ca se uita la meci.. TACI din GURA aia spurcata si du-te la dracu, tre' sa trec, sa ajung in casa, sau ai uitat ca Supernova e aproape moarta?
Suvoiul de injuraturi ma dadu pe spate, la propriu, asa incat am cazut din bratele lui Knight, care m-a apucat imediat. Simon era cu gura cascata, dandu-se la oparte din calea lui Knight, care parea mai suparat ca oricand.
Am intrat in bloc, apoi cavalerul s-a grabit sa sara trei cate trei scarile, ajungand imediat in apartamentul nostru. Merse fara sa se opreasca inspre camera sa, a carei usi o deschise cu piciorul si o tranti, inchizand-o, apoi ma depuse pe pat cu grija. Ma "despacheta" din haina lui, pe care o lasa sa cada pe podea, in timp ce ma invelea cu plapuma si mai adauga deasupra mea o patura groasa, poate chiar doua, inainte de a iesi din camera. Am auzit o serie de urlete si un zgomot de sticla sparta, apoi un alt suvoi de injuraturi ale lui Knight si acesta se inapoie in camera, aducand niste pansamente si un lighean cu apa, si o ciocolata calda. Trase un scaun aproape de patul meu si imi lua cu blandete mana, incepand s-o tamponeze cu apa calda..

Stai putin... de fapt, n-am simtit nimic, absolut nimic.. caldura, nimic..

Mi-am dazradacinat mintea dintr-o amintire falsa si m-am holbat la... la mine, care statea in zapada, privind in gol, cu ochi reci si inexpresivi. M-am uitat in jos - n-am vazut nimic. Odiosul peisaj ma informa... murisem... si nu cred ca ma puteam intoarce in corpul meu. Si nici n-am incercat..

Murisem. M-u-r-i-s-e-m.

[Image: 2z3sw1s.jpg]

[Image: A_Very_Potter_Sequel_11_by_princess_femi_stamps.jpg]

[Image: FREEDOM___Joey_Richter_by_DollishAiyoku.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: CAUTION! A wild photographer appears! - by Mylene Lycoris OddCat - 15 Jul 2010, 21:10