Harry Potter si Noul Cap-De-Mort
|
19 Jul 2010, 15:53
|||
|
|||
Capitolul 8
Noul Lord al Intunericului Dupa cateva zile,Harry decise ca trebuia sa plece,ii saluta pe toti,apoi ii imbratisa si o saruta pe Ginny.Harry pleca impreuna cu Hagrid intr-o zi cam urata,erau nori mai negri si cam intuneric.Lui Hagrid ii venise rau data trecuta cand Aparusera.Fawkes se aseza pe umarul lui Harry.Hagrid atinse mana lui Harry cu greu,caci ii era frica sa nu vomite de data aceasta,cu greu Hagrid ii atinse mana,atunci se trezira in fata Casei Cumplite.In-trara in casa,acolo ii astepta Kreacher,cu o tava pline de cescute cu ceai.Hagrid si Harry statura in camera de zi vorbind despre Colt,Fawkes si Buckbeak,cum Hagrid avusese grija de ei de cand Dumbledore murise.Harry bause deja cescuta lui cu ceai.Hagrid ii spuse ca era fericit ca il vazuse din nou si ca trebuia sa plece.Atunci Harry ii zise: -Vin si eu sa te conduc pana la cabana ta! -Nu,Harry cine stie ce creatura pandeste pe acolo,zise Hagrid moracanos. -Glumesti?!Am invins zece Devoratori,crezi ca nu as putea sa inving o Acrumantula?Acum sunt in stare sa inving orice creatura,zise Harry curajos. -Bine,bine!O sa vii cu mine,zise Hagrid. Dupa cateva ore in care vorbira despre cei pe care ii pierduse Harry,Hagrid ii explicase de o mie de ori ca murisera luptand.Apoi Harry il intreba despre el cand era in copilarie.Hagrid ii zise ca cu multi ani in urma,el il gasise pe Aragog,il protejase cat fusese la Hogwarts,apoi cand Camera Secretelor fusese deschisa,el a fost invinuit pentru ca il pastra pe Aragog,care nu era creatura din Camera Secretelor,cel care deschisese Camera Secretelor era insusi Tom Cruplud.Dar Harry stia asta deja.Pana la urma Harry incaleca pe Buckbeak,Hagrid il lua pe Colt si il puse in acas,iar Hagrid se puse in motocicleta.Zburara deasupra cerului,Fawkes ii urma zburand si el.Cand ajunsera la Hogwarts,Hagrid il pofti pe Harry in cabana lui.Baura un ceai dar atunci se auzi un zgomot foarte tare dinspre Hogwarts.Harry iesi imediat din cabana si se uita spre Hogwarts. -Nu se poate...,zise el. -Harry ce sa intamplat?intreba Hagrid.O,nu se poate!strgia Hagrid. Hogwarts era atacat,mii de Inferi si Devoratorii Mortii,atacau Hogwarts. -Hagrid,ii trimit pe Colt si Buckbeak la Casa Cumplita,apoi ma intorc direct la Hogwarts,tu agatate de Fawkes,el te va duce la castel,ai grija!zise Harry. -Bine,o sa ne vedem mai tarziu,zise Hagrid si il lua de coada pe Fawkes care incepu sa zboare si se indeparta. Harry ii atinse pe Buckbeak si pe Colt si Disparu.Ii duse in casa si ii zise lui Kreacher sa ii hraneasca,apoi lua Sabia Lui Cercetas si Disparu,dar de data aceasta se afla in magazinul lui Aberforth.Ii zise ce se intampla iar el deschise culoarul secret,si Harry se duse pe acolo.Ajunse in Camera Necesitatii.Iesi de acolo.Toata lumea se lupta cu Inferii.Doamna McGonagall se lupta cu un om cu gluga,era Cap-De-Mort.El facuse o vraja si o aruncase cativa metrii in spate pe Doamna McGonagall.El se intoarse si se uita la Harry,isi dadu gluga jos,arata exact ca vechiul Cap-De-Mort. -Harry Potter!zise el cu o voce ragusita.M-am intors!Sunt Lordul Intunericului,vezi?! -Nu esti Lordul Intunericului,daca ai fi fost Lordul Intunericului m-ar fi ars cicatricea!striga Harry. -Abracadabra!striga Cap-De-Mort. -Expelliarmus!striga Harry. Vrajile se unira,un fulger verde cu un fulger rosu.Harry incerca intr-una sa il invinga,dar nu reusea.Doamna McGonagall se ridicase,si striga "Petrificus Totalus" catre Cap-De-Mort,dar el se ferise,apoi el Disparu si lasa in urma lui un fum negru.Toti ceilalti Devoratori Disaprura si ei.Apoi dinspre usa de la intrare se vazura o armata de zeci de mii de Inferi iar mai sus Harry observa cateva cozi de maturi.Erau Ron,Hermione, Ginny,George si domnul si doamna Weasley.Se dusera direct spre Harry. -Trebuie sa folosim vraja Incendio cum v-am zis la ore Ginny.Ridicati bagheta in sus si apoi strigati Incendio si o invartiti,zise Harry. Inferii se apropiau din ce in ce mai mult de ei,Harry ridica Sabia lui Cercetas in mana stanga si bagheta lui in mana dreapta,aceea bagheta era cea care ii apartinuse o data lui Dumbledore.Atunci el striga "Incendio" o data cu ceilalti si invarti si sabia si bagheta.Doua vartejuri uriase plus celelalte facute de Ron,Hermione,Ginny, George,doamna Weasley si domnul Weasley.Acum era un vartej imens controlat de Harry.Harry decise sa il foloseasca,Inferii erau la o suta de metrii de ei.Harry indrepta si bagheta si sabia catre Inferi si vartejul se duse spre Inferi,ei fura izgoniti.Cand Cap-De-Mort vazuse ca Inferii fusesera invinsi Disparu si o data cu el si Devoratorii.Harry o imbratisa pe Ginny si le zise tuturor care erau in scoala. -Multumesc ca ati luptat,este ceva ce trebuie sa va spun tuturor... -Ce este?!?striga Rita Skeeter. -Este bine ca este si Profetul aici,trebuie sa afle toata lumea,acesti Inferi,Devoratorii care au atacat magazinele acelea,au fost trimisi de un Devorator care acum a preluat conducerea si s-a autonumit Lordul Cap-De-Mort,doamnelor si domnilor nu va fie frica sa pronuntati numele lui,caci acum el nu mai exista deci nu ne mai poate gasi,acum este un nou Lord al Intunericului,inca nu am aflat cine este,zise Harry.Atat am avut sa va zic,aveati si voi dreptul de a sti. Toata lumea era ingrijorata,toti susoteau intre ei.Apoi Rita Skeeter deschise gura si zise: -Se de ce am avea noi incredere in dumitale,domnule Potter? -Nu stiti de ce?!Haideti sa va zic.Eu am spus adevarul ca nu eu am deschis Camera Secretelor,eu am aflat ca Sirius Black nu a fost niciodata de vina pentru omorarea acelor Incuiati,eu am spus adevarul dupa Turnirul celor Trei Vrajitori ca Lordul Cap-De-Mort s-a intors,si am mai spus si altele,deci voi ce ziceti mint?!striga Harry suparat. Nimeni nu mai zise nimic.Harry decise sa plece acasa,isi lua la revedere de la toti si inainte sa plece zise: -Rita!Imi fac abonament la Profet.Si daca vad ca nu ai pus ce am spus eu acum,vin acolo si pun chiar eu in Profet ce am zis. Rita ramase cu gura cascata.Harry pleca in Camera Necesitatii,Ginny alerga dupa el. -Harry stai!Vreau sa mai vi sa ne predai! -Scuze,dar nu pot,trebuie sa cercetez cine ar putea fi acest Lord al Intunericului,o sa caut in lista Devoratorilor cunoscuti,zise Harry.Ne mai vedem Ginny!zise Harry si o saruta. Harry intra in Camera Necesitatii,acolo dadu tabloul la o parte si intra in tunel,ajunse la Aberforth ii zise ce se intampla,iar apoi Disparu la Casa Cumplita. -Kreacher,te rog adumi ceva sa mananc.Kreacher ii aduse niste pulpe de pui,si Harry incepu sa manance,viata in Casa Cumplita era foarte frumoasa,Harry se gandi,cauta prin cartile lui Sirius si gasi un carnet cu familia Black,mai bine zis numai cu cei care fusesera Devoratori,acolo erau si Regulus si Bellatrix,apoi se uita la familia Reacredinta,mama lui Draco nu fusese Devorator.Vazu ca acolo era pusa ca Bellatrix murise,dar cum se poate asa ceva,carnetul acela fusese facut cu multi ani in urma.Harry se gandi,poate ca acel carnet ii nota morti singur pe acei care murea,atunci vazu ca la Lucius Reacredinta nu era pusa nicio data de moarte,asta era Lucius Reacredinta era lordul Cap-De-Mort.Harry trimise imediat o bufnita cu Fawkes care venise si el dupa lupta aceea de la Hogwarts.Harry le scrise lui Ginny si celorlalti o scrisoare si Doamnei McGonagall si celorlalti profesori alta scrisoare. If you are sad,come on at me,i can to help you,with my hand i can destory all your enemies.You can't be forggoten in the dark,you cant killed by a shark,you cant be like DarkMark!
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|