Harry Potter si Noul Cap-De-Mort
23 Jul 2010, 18:55
Capitolul 11
Nunta dintre George si Angelina

A doua luna din primavara veni,era o zi excelenta,Harry dormise la Weasley Bing-Bong.Cand se dadu jos din pat se uita cateva secunde la fereastra si apoi inspre el venea o bufnita care a lovit fereastra,crezand ca este deschisa.Aceasta era vechea bufnita a lui Ron,Harry nu mai stia cum o cheama,cand Harry o duse la Ron,George si Hermione,nici acestia nu mai stiau cum o chema pe bufnita,parintii lui Ron nu mai trimisesera bufnite de ceva timp.Cand Ron o deschise citi intrerupt caci avea ceva in gura.
-Ron,dami-o mie!zise Hermione.
Hermione incepu sa citeasca:
"Va salut pe toti sunt Bill voiam sa va spun ca va invitam aici pentru a va spune ce copilas avem,nu va spunem prin scrisoare caci nu vrem sa va dam raspunsul asa repede,asta a fost ideea tatei nu ideea mea asa ca invinuitil pe el,este si Charlie,Luna,Neville,Ginny,Angelina si chiar si Draco,sper ca veti veni,este o intalnire in familie,George stiu ca tu te-ai mai intalnit cu Angelina,si din cate am vazut va-ti sarutat..."
-Idiotul ala ne-a spionat!zise George razand.
Hermione continua sa citeasca:
"...am vrea sa veniti,am auzit ca si Harry este la voi mi-a zis Draco,cam asta a fost,ne vedem mai tarziu.
-Eu zic ca e baiat,zise Ron.
-Eu zic ca e fata,zise George.Hai sa pariem!
-Nu ma mai bag in pariuri,de cand am fost la Finala Mondialei de Vajthat si ati pariat,si apoi ati castigat.
-Ar trebui sa mergem!zise Harry.
-Da,asa este,zise Hermione.
Cand se dusera spre iesire Harry ii opri.Se uita afara,nu era niciun Devorator,sau Infer sau altceva.Inchisera magazinul,incalecara pe maturi si zburara in sus,pe drum Harry observa abia acum ca Hermione avea un inel,probabil Hermione uitase sa il arate.Erau la jumatatea drumului,atunci Harry observa ceva ce ii parea cunoscut,era Piatra Filozofala,iar cel care o tinea era un om batran,cu niste haine urate,mai sfasiate,bluza era gri iar pantalonii erau negri,daca nu le-ar fi avut sfasiate,chiar ar fi aratat ca un Incuiat.Mai apoi Harry crezu ca a avut o vedenie stia ca Piatra Filozofala fusese distrusa de Dumbledore cu mult timp in urma,la sfarsitul primului an al lui la Hogwarts,cand il infruntase pe Quirrell.Ajunsera in fata Vizuinii,George strangea ceva in mana,Harry isi dadu seama ce era,ceva rotund,caci George il invartea mereu,daca ar fi avut ochiul lui Moody,ar fi putut vedea ce era acolo.Ginny iesi imediat din casa strigand "MAMA AU VENIT!",apoi si duse si il lua in brate pe Harry si il saruta,Bill iesi apoi din casa si ii pofti inauntru la masa,toti erau acolo,domnul si doamna Weasley,Bill si Fleur,Draco,Luna,Neville si Angelina.Angelina se ridica si il saruta pe George si ii sopti "acum toata lumea stie,deci putem sa ne sarutam si noii in public".Bill se ridica in picioare si zise:
-Suntem aici pentru a va spune ca avem un copilas,si arata spre Fleur,iar acest copilas este o fetita!O va chema Victoire,Victoire Weasley.
George ii zise lui Ron "ti-am zis eu",si incepura toti sa aplaude fericiti.Ron si Hermione se ridicara si ei in picioare.
-Avem si noi in anunt,zise Ron si o lua pe Hermione de mana.Ne vom casatorii la sfarsitul Primaverii.
Doamna Weasley incepu imediat "O dragii mei","Nu stiti cat de fericita sunt" si altele.Toti aplaudara dar mai tare.Angelina se duse langa George,el deschise mana acolo era un inel si il puse lui Angelina:
-Angelina vrei sa fi sotia mea?zise George si se uita in ochii Angelinei.
Toata lumea se uita la Angelina care incepuse sa planga de fericire.
-Sigur ca vreau sa fiu sotia ta,George!
La aceste cuvinte George o lua pe Angelina si o saruta,toata lumea aplauda cat putea de tare.
-Nunta va fi maine,cu magie putem face orice,acum ca suntem majori,pana si Ginny este majora,toti de aici suntem majori!zise George.
-Maine?Dar fiule este prea devreme,zise doamna Weasley.
-Ba nu!Nu este devreme!zise George.Chiar acum ma apuc sa fac totul,invitatii vom fi cei de aici.
Ziua urmatoare sosi si totul era impodobit,George facuse totul foarte repede,Angelina facuse torturile si mancarurile,nunta era perfecta.George era imbracat intr-un costum negru,iar Angelina intr-o rochie alba lunga pana la picioare.Erau in fata,ceilalti erau pe scaune.Venise si omul acela care ii casatorise Bill si Fleur.Omul acela incepu sa vorbeasca dar nu prea se auzea ca toti susoteau intre ei.
-...George Weasley o iei de sotie pe Angelina Johnson?
-Va dati seama ca n...da,am glumit!
Toata lumea incepu sa rada.
-Angelina Johnson il iei de sot pe George Weasley?
-Desigur!
-Va declar sot si sotie!Poti saruta mireasa.
George o saruta pe Angelina si toti incepura sa fluiere si sa aplaude.Nunta a fost foarte frumoasa,dupa ce George si Angelina se casatorira incepu dansul,George si Angelina au fost primii care au dansat,apoi au venit Bill si Fleur,domnul Weasley si doamna Weasley, Ron si Hermione si apoi Harry si Ginny.Dansara vorbira,mancara.Pana cand dintr-o data se forma un nor negru in departare si aparu Semnul Intunecat.
-Toata lumea in casa,acum!striga domnul Weasley.Kingsley,urmeaza-ma!
Kingsley si domnul Weasley plecara spre casa aceea parasita,peste care statea Semnul Intunecat.Harry se strecura printre multime si ii urma.Alerga dupa ei cat il tinura picioarele.Cand domnul Weasley si Kingsley ajunsera acolo,erau toti Devoratorii,Inferi si angajati de la minister.
-Harry ce faci aici?intreba domnul Weasley.
-Va ajut!Incendio!striga Harry cu sabia in sus,forma o bila uriasa si o arunca spre Devoratori.Domnule Weasley si Kingsley stati aii,luptati,eu il duc pe omul din aceasta casa,la noi cu Aparitia...
Harry o lua la fuga in casa parasita,acolo era un om care era pe jos,era mort.Harry il atinse si Disparura in Vizuina,Kingsley chemase toti Aurorii care nu erau sub blestemul Imperius,se luptara acolo catva timp,si pana la urma se intoarsera doar cu cateva zgarieturi.
-O,nu se poate!zise Kingsley cand se uita la omul acela.
-Ce sa intamplat Kingsley?intreba domnul Weasley.
-Nu stii cine e acesta?Este Nicolas Flamel!zise Kingsley
-Nicolas Flamel?Stiam ca a murit pentru ca domnul profesor Dumbledore a distrus Piatra Filozofala,zise Harry.
-Nu,a fost o pacaleala,nu tia spus nici tie pentru ca poate se raspandea zvonul,Flamel a tinut mereu Piatra Filozofala,dar cred ca Devoratorii au vrut sa il ia in echipa iar Flamel a incercat sa fuga in aceasta casa iar apoi l-au gasit si l-au omorat,saracul Nicolas...
Harry intelesese Flamel era omul pe care l-a vazut atunci pe strada cu Piatra Filozofala in maini.Mai tarziu il ingropara pe Flamel.Aproape toti plecara acasa,Ginny fu trimisa inapoi la scoala,caci scoala se redeschisese,Devoratorii mai atacau din cand in cand scoala ranind unul sau mai multi profesori,dar de data aceasta au fost trimisi mai multi Aurori sa pazeasca scoala,Ron,Hermione si George se dusera sa se ocupe de magazin,Draco se duse acasa la el,Luna la fel,Neville se duse la scoala o data cu Ginny.Harry se duse si el la Casa Cumplita,unde Kreacher ii facuse Suc de Dovleac,caci Harry se saturase de ceai,il hrani pe Fawkes si apoi vorbi cu Dumbledore despre Flamel,iar Dumbledore ii zisese ca uitase sa-i zica asta inainte sa moara.Harry se aseza in pat si adormii.

OCC:Cartea mea preferata este HP3 o ador si mai imi place si 1 e comica rau iar 7 e plina de aventuri LoveLoveLove

If you are sad,come on at me,i can to help you,with my hand i can destory all your enemies.You can't be forggoten in the dark,you cant killed by a shark,you cant be like DarkMark!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Harry Potter si Noul Cap-De-Mort - by Jack Diggory - 23 Jul 2010, 18:55

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Albus Severus Potter and the Heir of a Foul Lewin Lovwell 4 2,786 12 Jan 2013, 22:58
Last Post: Lewin Lovwell
  Harry Potter și Metodele de Raționalizare Munro Kirkner 0 1,699 07 Jan 2013, 23:51
Last Post: Munro Kirkner
  Harry Potter fiction Kennya Allen 9 4,076 07 Jan 2013, 23:28
Last Post: Munro Kirkner
  Harry Potter si mostenirea celor cazuti Rio Black 2 1,760 09 Dec 2011, 23:48
Last Post: Eliza G. Blest
  Harry Potter: O parodie oarecare Rio Black 5 2,429 24 Oct 2011, 21:06
Last Post: Victor A. Olivier
  Harry Potter si Sarpele Mistic (+16) Munro Kirkner 18 6,388 23 Dec 2010, 18:49
Last Post: theeoblk
  Harry Potter si Viperinul cu colti Alice Gontier 0 1,654 14 Nov 2010, 16:33
Last Post: Alice Gontier
  Pride goin' down [ Draco x Harry ] Mylene Lycoris OddCat 49 12,532 24 Aug 2010, 17:37
Last Post: Andreea Rose
  Harry Potter 9 Jack Diggory 3 2,243 15 Aug 2010, 20:07
Last Post: Helena Daphne Rose
  Harry Potter si Lupta Pentru Dreptate Avril Arakawa 9 3,208 30 Dec 2007, 20:59
Last Post: Angela Slytherin