Melodia care te seaca :|
|
23 Jul 2010, 22:58
|||
|
|||
I'au gresit numele in certificat ca voiau sa il treaca Biberon
![]() nimeni (cu scaun la cap) nu citeste despre el, DE CE? pentru ca STIM! scrie peste tot, crede'ma. nu poti cumpara o revista in ziua de azi (exceptii: Cosmo, Joy, Glamour - cel putin dintre revistele pe care le citesc..si in reviste de moda ca Look se mai fac referiri la vedete, dar nu apare nimeni de teapa astuia) fara sa vezi cate ceva despre el ![]() nu, sincer, nu imi place pentru ca numai fetele mai mici ca el il venereaza. de la 8 ani in sus le vezi cu tricouri JB:| nu am nicio chestie cu el, duca'se pnm. dar..stilul lui pur si simplu SUX.. o fi el talentat, dar pentru mine, e exact ca si un tip care a fost inzestrat cu voce si din nefericire se apuca de manele: TOATE melodiile lui bieber sunt la fel, si ma doare undeva ca a avut o copilarie nefericita - apropo, nu a fost deloc nefericita, scria undeva ca are 2 familii de pe urma parintilor sai ![]() ![]() ![]() stiu ca ma intind, dar bieber e foarte aiurea ![]() nu te mai lasa convinsa de fiecare articol din reviste.lady gaga nu isi cumpara haine mai scumpe ca ale altor vip'uri. ii place sa socheze doar, si acum..putea macar sa recunoasca faptul ca s'a inspirat mai mult sau mai putin din madonna in clipul melodiei alejandro.. dansul si ideea sunt destul de similare. end of ooc ![]() deci..penala mi se pare aia cu " Ai laic da chendi, za aiscrim, za ciaclit, bat ai lav mai lali-lalipap"=)))) in rest, foarte naspa mi s'au parut takin' back my love, shakira(parca) - gypsy e preaa lenta, si TOATE melodiile astea de club, care sunt identice ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|