Harry Potter si Noul Cap-De-Mort
|
31 Jul 2010, 14:07
|||
|
|||
Capitolul 13
Moartea "Celui Ales" Corpul lui Harry era chiar in fata lui Ginny cu fata in sus fara suflare,Ginny cazu in genunchi langa corpul fara spirit a lui Harry. -N-n-nu se poate!zise ea plangand. -L-AM OMORAT PE HARRY POTTER!striga Lucius.Nici macar stapanul nu a reusit asta!MORSMORDRE! Un jet negru iesi din bagheta lui Lucius si se duse spre cer,formand un craniu cu un sarpe care iesea din gura lui. -Micutul Potter merita mai mult decat atat...ENGORGIO!ENGORGIO!ENGORGIO!striga Lucius cu bagheta indreptata spre craniul de pe cer si il facu mult mai mare.Acum ar trebui sa ajunga,acum sa te omor si pe tine,o sa te intalnesti in curand cu Potter.Abracadabra! -Expelliarmus!striga Ginny. Jetul negru se lovi de jetul rosu si disparura amandoua. -Vad ca ai putere fetito!CRUCIO! -AAAAH!striga Ginny care era pe jos si se zbatea de durere. -Acum ce mai zici fetito,te mai pui cu mine?Crucio! Din padure se auzi ceva,deodata aparura Ron,Hermione,George,Angelina,doamna Weasley,domnul Weasley,Kingsley,Draco,Luna si Neville. -Este Semnul Intunecat,inseamna ca Ginny... -Ron taci!Nu Ginny este,uitete in spatele tau,cand Ron se uita il vazu pe Harry la pamant si pe Ginny torturata. -Las-o in pace pe fica mea!striga domnul Weasley.Rictusempra! Lucius fu lovit de vraja iar Ginny scapa,Ron se duse repede si o ridica si o ajuta sa mearga de acolo.Dar Lucius se ridica foarte repede. -Ha ha,credeati ca o sa ma invingeti cu un Rictusempra!Abracadabra! -Expecto Patronum!striga Draco,si cei doi serpi,cel negru al lui Lucius si cel alb al lui Draco incepura sa se lupte. Ginny incerca sa le explice ce sa intamplat in timp ce plangea alaturi de doamna Weasley,Angelina,Luna si Hermione -Nu se poate,Harry trezeestete!Ai mai supravietuit o data,ba chiar de doua ori!striga Hermione in timp ce se apleca pe corpul lui Harry. Ginny se misca cu greu spre corpul neinsufletit al lui Harry,vazand ca are ceva in mana,cand ii deschise mana o vazu...Piatra Filozofala! -Piatra Filozofala!striga Ginny. Incerca sa o atinga dar cand puse mana Piatra se facu si mai rosie si mai rosie pana cand ii orbi pe toti,din jur.Apoi il vazura pe Draco care pierduse in fata lui Lucius,care disparu cu o urma neagra in spatele lui.Cand se intoarsera il vazura pe Harry in aer,parca tras de ceva in aer. -Nu o sa scapi asa usor Lucius!Expecto Patronum! Un cerb iesi din bagheta lui Harry,si calari cerul spre cautarea lui Lucius.Dar se intoarse foarte repede caci nu-l gasise. -Harry!striga Ginny si il lua in brate pe Harry,apoi il saruta.Este numai vina mea,daca nu veneam puteai sa il infrangi,zise Ginny plangand. -Nu-ti face griji,acum suntem toti bine si...unde este Fawkes?!striga Harry. -Se lupta si el alaturi... Dar Harry se duse deja spre iesirea din padure,uitandu-se peste tot,caci putea oricand fi lovit de un blestem.Cand ajunse vazu ca Fawkes si altii se luptau cu un Bazilisc,probabil Lucius ii luase si pe Devoratori. -Sectusempra!striga Harry catre gatul Baziliscului,care fu taiat in cateva secunde.Sunteti toti bine?striga Harry. -DA!se auzira zgomote de peste tot. -Vreau sa va multumesc ca ati luptata alaturi de noi... -Harry!zise o voce si o mana ii atinse umarul,cand se intoarse,il vazu pe Kingsley.As putea sa iti ofer un post de Auror la minister...daca vrei poti sa nu il accepti... -Ba da,il vreau!zise Harry. -Bine iti voi trimite o bufnita cu data in care trebuie sa vi,acum toata lumea sa mergem!Kingsley Disparu la fel cu multi oameni,cand Harry se uita mai bine in fata lui mai era un om care semana mult cu Sirius. -Cine esti?intreba Harry. -Eu?Sunt Romulus Black! -C-c-cine? -Un om despre care se crede ca a murit la nastere,de aceea nu apar in peretele cu familia Black,mama a innebunit cand m-am nascut,avea o boala care ii trecuse putin mai tarziu,ma parasit,ma lasat pe scarile unei case,care m-a acceptat si am trait foarte bine pana la varsta de unsprezece ani,atunci am parasit casa si ma tot intorceam,stii ma duceam la Hogwarts,apoi am aflat ca aveam rude,cand am primit scrisoarea la Hogwarts numele meu era Jack Avorion,iar in scrisoare era Romulus Black,atunci am aflat ca familia mea ma parasise,stiam ca aveam doi frati mai mici,Sirius si Regulus.Din pacate amandoi au murit...Sirius fusese nasul tau,nu-i asa? -Da... -Imi pare rau pentru tine,era foarte bun,l-am urmarit mereu la scoala ca sa nu i se intample ceva.Cateodata il mai chinuia pe Plesneala,dar era un ingamfat,Apoi dupa ce au terminat scoala,Regulus s-a dus de partea Devoratorilor,cand a fost cat pe-aici sa moara din cauza unui Abracadabra,eu l-am salvat,asa a furat un Horcrux,si apoi a murit si Sirius,omorat de propria noastra verisoara,Harry nu stiu daca sti,dar in noaptea in care s-a tinut Batalia de la Hogwarts,eu am fost Molly Weasley,am folosit Gantamatia,o tehnica straveche de a controla trupul cuiva,iar acel cineva nu isi amintea nimic,am omorat-o pe Bellatrix in memoria lui Sirius... -Cred ca Sirius a fost foarte multumit de asta... -Da si eu cred,acum trebuie sa te parasesc,nu uita,cuvantul magic este oglinda,zise Romulus si ii facu cu ochiul lui Harry,apoi Disparu. "Oglinda?"isi zise Harry,acum isi dadu seama,Romulus probabil locuia impreuna cu Aberforth si aveau oglinda,intelesese... -Harry esti bine?intreba Ginny. -Da,tu?intreba Harry -Mai bine ca niciodata... -Atunci cred ca este timpul,zise Harry. Ceilalti venisera si ei,Harry se aseza intr-un genunchi scotand ceva din buzunar.Ginny nu mai putea de fericire. -Ginny Weasley...vrei sa fi sotia mea? -Da,sigur ca da! Harry ii puse inelul pe deget,se ridica si o saruta pe Ginny,ceilalti aplaudara fericiti.Nunta avea sa se tina peste cateva zile,odata cu cea a lui Hermione si Ron. Undeva departe la multi kilometrii departare,in subsolul casei batranului Frank Bryce,Lucius statea pe tronul lui,cu o fata fericita iar ceilalti Devoratori se inclinau in fata lui. -Ajunge!Astazi trebuie sa sarbatorim moarte lui Ha... -Stapane!se auzi dintr-o parte,era Goyle.Harry Potter nu a murit!Priveste se casatoreste cu fata Weasley. Lucius se facu rosu de furie. -Abracadabra!striga el cu bagheta indreptata spre Goyle. Goyle cazu cu ziarul in mana.Inlemnit de parca ar fi fost Impietrit. -HARRY POTTER,O SA TE OMOR!striga Lucius cu toata puterea. Se pare ca Harry nu moare mai avem doar un capitol si acela Nuntile If you are sad,come on at me,i can to help you,with my hand i can destory all your enemies.You can't be forggoten in the dark,you cant killed by a shark,you cant be like DarkMark!
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|