Harry Potter si Noul Cap-De-Mort
|
02 Aug 2010, 16:59
|||
|
|||
Imi pare rau ca am uitat sa postez dar aici nu prea am semnal si am uitat scuzatima
![]() -Capitolul XIV- Nuntile Nunta lui Harry aparu in toate ziarele,"Nunta celebrului Harry Potter",Harry isi imagina imediat ce ar zice Draco cel din scoala,"Ha!Celebrul Potter,bogata,asa cum e se casatoreste cu o Weasley foarte saraca si abia poate sa isi ia carti la mana a doua".Ginny era atat de fericita,mai era doar o zi,multe persoane fusesera invitate,toti profesorii de la Hogwarts pe care ii avusese Harry,McGonagall,Flitwick,Hagrid,Slughorn, Sinistra,Lastar,pana si pe fantoma Binns si profesoara Trelawney,pe care Harry o detestase de la prima ora,dar dupa aceea se obisnuise,il mai invitase si pe Firenze,centaurul care il scapase candva de Cap-De-Mort,si care era acum profesor de Previziuni alaturi de Trelawney.Mai fura invitati doamna Tonks cu finul lui Harry,micutul Teddy Lupin,fiul lui Lupin si Tonks care murisera in razboi,mai venira multi oameni pe care Harry ii cunostea,dar alaturi de profesori lui Harry mai venisera cativa tot de la Hogwarts,Harry se gandi ca erau profesorii Hermionei caci el si Ginny aveau sa faca nunta impreuna cu Ron si Hermione,ca o nunta doi in unu.Erau multe persoane invitate,Krum,parintii lui Cedric,Cho Chang,Luna,Neville,Dean Thomas,Seamus Finnigan,ii saluta pe toti,fiecare spunandui felicitari,Cho era cam trista caci ii placuse de el inainte,cu mult timp in urma,dar ochii lui Harry se atintira asupra cuiva,cineva care il intalnise cu cateva zile inainte,Romulus Black,frate cu Sirius si Regulus Black.Acesta era imbracat cu un costum negru si cu cravata alba. -Harry!Ce mai faci?intreba el. -Bine!raspunse Harry incantat de prezenta lui Romulus,dar dumneavoastra domnule Black?intreba Harry politicos. -Bine,dragul meu!zise Romulus amintindui de vocea subtire a lui Slughorn.Poti sa imi spui Romulus daca vrei,nu trebuie sa stai sa imi zice "domnul Black",zise el zambindui. -Domnule am mai multe intrebari...prima ar fi daca dumneavoastra sunteti inca in viata,inseamna ca Kreacher nu imi apartine mie,caci sunteti un Black...nu-i asa? -Pai da,dar sa stii ca Kreacher a crezut ca sunt mort din aceasta cauza poti tu sa-l comanzi,Kreacher se obliga singur,nu este obligat de nimeni,dar imediat ce il voi vedea,ti-l voi da tie pentru totdeauna... -Multumesc!zise Harry. -Kreacher Apari aici!striga Romulus. Kreacher aparu chiar in fata lui Harry cu fata spre el. -Da...stapane de ce m-ati chemat?intreba Kreacher. -Eu te-am chemat Kreacher... -AAA!striga spiridusul.Nu se poate,traiesti inca,Romulus Black? -Da,Kreacher,si vreau sa iti spun ca acum esti in totalitate a lui Harry,numai de el vei asculta,ai inteles? -Da,stapa...domnule Black!adauga repede Kreacher. -Hey,Harry!striga Ginny.Cine este domnul acesta? Ginny era imbracata in rochia aurie care o avusese la nunta lui Fleur,era atat de frumoasa,incat Harry ramase cu gura cascata. -HARRY!striga Ginny.Esti bine? -Da,da,scuze,arati excelent! -Multumesc dar am pus si eu o intrebare!zise Ginny. -O,da,scuze!Ginny nu stiu daca o sa iti vina sa crezi el este ultimul Black,Romulus Black!Romulus ea este viitoarea mea sotie Ginny Weasley. -Weasley...,zise Romulus gandinduse,mmm esti ruda cu Arthur Weasley? -Da,este tatal meu!Uitati-l acolo!Tata!striga Ginny aratand spre directia unde era domnul Weasley. -Da,desigur Kingsley,ce este scumpo?intreba domnul Weasley cand ajunse si el acolo.Ah,Harry ce placere sa te vad!zise el in timp ce dadu salut cu Harry. -Tata,el este ultimul membru al familiei Black... -Nu se poate,o intrerupse domnul Weasley,Romulus?Tu esti?Nu te-am mai vazut nicioadta la costum... -Arthur,batrane,ce mai faci? Discutia dintre Romulus si domnul Weasley dura ceva timp iar Harry si Ginny se intalnira cu Ron si Hermione,Ron era imbracat cu o roba festiva nou-nouta,la fel ca a lui Harry,camasa alba cu pantaloni verde inchis iar cravata neagra,in timp ce Hermione avea o rochie roz,foarte frumoasa,iar parul il avea exact ca la balul din anul patru cel din timpul Turnirului celor Trei Vrajitori.In timp ce Ginny avea parul intins pe spate si rochia aurie foarte frumoasa.Ambele nunti se faceau deodata,omul micut care fusese la inmormantarea lui Dumbledore si la nunta lui Bill zise: -Doamnelor si domnilor ne-am adunat azi ca sa ii unim pe vecie pe Ronald Billius Weasley cu Hermione Granger,parintii lui Hermione aplaudara fericiti.Si pe Harry James Potter cu Ginerva Molly Weasley. Se auzira de asemenea aplauze,Harry ii vazu pe domnul si doamna Weasley,care plangeau de bucurie. -...Ronald Billius Weasley o iei de sotie pe Hermione Granger? -DA!striga Ron exact in urechea lui,cea ce ii facu pe toti chiar si pe Hermione sa rada. -Nu trebuie sa tipi,aud bine,Ronald!Hermione Granger il iei de sot pe Ronald Billius Weasley? -Da!zise Hermione. -Atunci,va declar uniti pe viata! Ron o saruta pe Hermione si se dusera pe ringul de dans asteptand sa inceapa muzica. -Harry James Potter o iei de sotie pe Ginerva Molly Weasley? -Da!raspunse Harry. -Ginerva Molly Weasley il iei de sot pe Harry James Potter? -Da!raspunse Ginny. -Va declar uniti pe viata! Harry o saruta pe Ginny cum nu sarutase pe nimeni vreodata,multimea aplauda,apoi plecara pe ringul de dans,unde dansara foarte mult apoi mancara iar nunta se sfarsi cu tortul urias pe care scria "Harry Potter si Ginny Weasley" iar dedesubt era scris "Omul lui Dumbldore si cea mai desteapta fata din anul ei cunoscatoare a multor blesteme.Iar tortul avea forma unei Hotoaice,iar celalalt tort avea forma Cupei Caselor si pe ea scria "Cupa la Vajthat si Cupa caselor",iar imediat dedesubt,sub Cupa la Vajthat era scris "Ron Weasley" iar sub Cupa Caselor "Hermione Granger".Mancara cu pofta totul din farfuria lor iar apoi Ginny ramase cu Harry afara uitandu-se la lacul care reflecta soarele rosu care aproape apunea. -Cat de frumos zise Ginny... -Da,asa este,la fel ca tine... Ginny il imbratisa pe Harry,apoi continuara sa se uite la lac iar apoi Harry o intreba: -Unde vrei sa stam?Casa Cumplita sau sa refacem vechea casa a parintilor mei?Desigur daca vrei sa te muti impreuna cu mine... -Iti dai seama ca vreau!Pai nu stiu...eu zic sa stam in Casa Cumplita,caci casa parintilor tai sa fie acolo pentru totdeauna,ca nimeni sa nu poata sa o distruga sau sa o refaca,pentru amintirea parintilor tai... -De acord!zise Harry. Stia ca nimic nu putea sa ii strice buna dispozitie atunci,era atat de fericit,in sfarsit era alaturi de Ginny pentru totdeauna,dar atunci Harry isi dadu seama ca nu era ca atunci cand il invinsese pe Quirrel sau Baziliscul,acum Lucius inca era in viata si asta nu era o veste buna.Dar deocamdata trebuia sa stea calm nu sa se gandeasca la asta. If you are sad,come on at me,i can to help you,with my hand i can destory all your enemies.You can't be forggoten in the dark,you cant killed by a shark,you cant be like DarkMark!
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|