Bella Emily Rose
|
05 Aug 2010, 15:04
|||
|
|||
Draga jurnalule ,
[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p135-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p135-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Incerc sa nu dau atentie micilor amanunte din viata mea , dar uneori , pur si simplu e inevitabil , oricat de mult as incerca sa le ignor . Apar dintr'o data si imi dau viata peste cap . Ieri a fost o zi .. deplorabila , ca sa nu folosesc un cuvant mai jignitor . Stiu ca uneori viata nu e corecta , dar m'am cam saturat sa tot aud replica asta . Si tot ceea ce pot face e sa ma plang in continuu . Doar atat pot , doar atat stiu , si doar atat vreau . Daca lucrurile nu se indreapta astazi o sa ajung sa ma dau cu capul de pereti si asta nu suna prea palpitant . Vreau ca lucrurile sa fie ca inainte . Sa nu mai am nici o grija pe cap , dar cred ca vremurile alea au trecut si deja vara se apropie de sfarsit . Nu pot sa cred cat de repede a trecut timpul. ~ It's complicated ~ - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,369 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |