Piatra de aur
|
09 Aug 2010, 18:48
|||
|
|||
uuu, fic nou
iarta'ma pentru comentariul kilometric pe care ti'l voi da In primul rand..imi place titlul nuj de ce..e metaforic, pentru ca aurul e un metal, n'are a face cu piatra dar e tare Quote:Anul 1024 e.n.wow..da ai mers ceva timp in trecut Quote:prețiosul pergament, greu obținutoo..mister..de ce e asa de pretios? Quote:Încearcã sã zâmbeascã, însã este mult prea obosit sã clipeascã doarmi'a placut asta eu cand sunt obosita abia respir Quote:Apoi se aude sabia retezându-i gâtul și capul sãu picând pe jos. Lumea aruncã cu roșii și ouã în trupul mort al misteriosului, strigând în batjocurã cã așa îi trebuia. Și în documente, motivul a fost trecut drept “vrãjitorie”.sa zic "omg" sau mai bine "wtf?!" nu imi place ca l'au omorat si ce sadic Quote:Matthew puse capacul stiloului ºi îºi privi lucrarea.aww ce sweet e numele asta Quote:Se ridicã în picioare, pregãtit sã își predea lucrarea. Matt avea 23 de ani, dar arãta ca un bãiat de nu mai mult de șaisprezece ani. Pãrul negru îi era mereu rãvãșit iar sprâncenele dese îi era arcuite într-un mod frumos. Ochii, de un albastru pãtrunzãtor, te fermecau și dacã îi vedeai într-o fotografie. Ce sã mai zici, era un bãiat într-adevãr frumos.clar, m'am indragostit brunet cu ochi albastri Quote:“Mãtușico, nu ai de ce sã te întristezi, sã știi cã nepotul tãu voi fi mereu...”o mica observatie aici cred ca ar fi trebuit spus "sa stii ca voi fi nepotul tau mereu" dar e ok si asa Quote:Dacã atunci când era mai mic o considera pe mãtușa lui ca fiind “drãguțã”, treaba evoluase spre... sentimente mai... profunde. În realitate, nici nu era mãtușa lui, fiind adoptatã de pãrinții mamei lui cu puțin timp înainte ca el (Matt) sã se nascã.nu'mi zi ca se indragosteste de "matusa" o.O Quote:Bãiatul se trânti pe pat și începu sã îi scrie un mesaj:hehe si eu cate mesaje am scris Quote: biroul lui de sticlãmisto birou Quote:Matt o luã în brațe și o așezã ușor pe patdoar atat? scuze..nu ma lua in seama Quote:iși aplecã capul spre buzele eiin sfarsit ia atitudine Quote:se trezi cu ea în fața lui. Alicia se așezã pe genunchii lui.mi'a placut asta Quote:“Cam așa ceva... teoretic, acela e momentul în care s-a format Piatra de Aur, și locația și momentul exacte sunt cunoscute, însã nimeni nu a ajuns acolo... vreodatã. Și nu prea avem nicio șansã nici noi fãrã un profesor de fizicã... fãrã cel mai bun profesor de fizicã.”smecher dar nu faza cu fizica nu putea fi un geolog ceva? acuma fa bine si pune next > ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|