Lectia IV - Vraja Kndun
|
12 Aug 2010, 13:15
|||
|
|||
OOC: Benee Bell atunci eu raman tot neserioasa : ))
"Oh, shit" isi zise in gand soimeanca, muscandu-si buza si asezandu-se dreapta pe scaun, de data aceasta atenta. "Binainteles ca nu poti transforma capul cuiva intr-o capra! Cum mi-a iesit asa ceva pe gura? Ma refeream la un cap de capra dar... eeh, daca nu stiu sa vorbesc." Lasa pana alba de lebada din mana -"cam zdrentuita, trebuie sa-mi iau alta"- sa-i cada, din moment ce copiase lectia. Desigur, acum, ca defapt stia despre ce e vorba, lucrurile pareau mai clare. Nu ar fi incercat in niciun caz sa transfigureze capul cuiva intr-unul de capra...! probabil ca daca ceva nu ar fi mers bine, tinta ramanea mutilata pe viata. De cate astfel de cazuri imposibil de reparat pe cale magica nu auzise sau citise pana acum, in fond? Incepea sa inteleaga de ce lectia ramanea bazata pe teorie. "Asa iti trebuie ca nu ai fost atenta la inceput! parca mentionase si ceva de practica?...ca doar... oooh, nu!" I se rupse pana in doua. Isi duse o palma la falca dar o lasa jos in secunda doi. Profesoara se uitase la ea in treacat... ![]() "And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!" "Wit beyond meansure is man's greatest treasure!" ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lectia I - Introducere | Veronique A. Dupont | 31 | 4,718 |
16 Jan 2012, 18:38 Last Post: Veronique A. Dupont |
|
Lectia III - Fera Verto | Bell Evans | 20 | 3,442 |
05 Aug 2011, 21:36 Last Post: Bell Evans |
|
Lectia II - Vraja Nallaw | Arwen Jade | 60 | 7,410 |
10 Apr 2011, 11:10 Last Post: Anaella L. Hathway |
|
Lectia I - Istoria Transfigurarii | Arwen Jade | 35 | 5,412 |
26 Oct 2010, 18:37 Last Post: Arwen Jade |
|
Lectia III - Animagi. Varcolaci | Bell Evans | 59 | 12,221 |
15 Jul 2010, 16:32 Last Post: Bell Evans |
|
Lectia II - Transfigurarea animalelor | Bell Evans | 42 | 8,556 |
08 May 2010, 18:50 Last Post: Bell Evans |
|
Lectia I - Principalele categorii de Transfigurari. Notiuni elementare | Ginny Malfoy | 26 | 6,089 |
17 Mar 2010, 10:06 Last Post: Guest |