Imi este dor .. :(.
|
14 Aug 2010, 14:19
|||
|
|||
Helena mergea cu pasi mici spre camera unde se afla Oglinda lui Erised. Numai fusese pana atunci acolo , desi auzise de la familie si prieteni de ea. Si era destul de curioasa de ce avea sa vada in ea.
Ajunsa la destinatie , deschise usa cu un mic scartait si patrunse inauntru. Isi dadu jos pelerina invizibila si observa ca intr-un colt al camerei , unde se afla Oglinda , niste fete vorbeau. Helena inainta in liniste catre ele si le saluta. "-Buna..." "-Hm?"tresari Isa."Oh...tu esti , Helena!" "-Dap , eu sunt. Salut Bella si..." "-Eu ma numesc Ashlyn Meester si sunt la Cercetasi."se prezenta fata blonda cu un suras pe chip. "-Eu sunt Helena D. Rose , la aceeasi casa. Esti noua?" "-Da, e primul ei an la Hogwarts."raspunse Bella in locul ei. "-Si tu Isa ce vezi in oglinda?"intreba Ashlyn. Helena numai auzi ce spuse fata , pentru ca acum privi pentru prima data in Oglinda.. Era Fericirea. Ea insusi fericita , alaturi de prieteni... OOC: Ashlyn , nu te supara , insa am spus ca continui ![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|