Imi este dor .. :(.
|
14 Aug 2010, 15:03
|||
|
|||
"-Totusi , nu trebuie sa fii trista pentru totdeauna si sa plangi mereu...Trebuie sa inveti sa fii o luptatoare."spuse Helena.
"-De acord..."spuse Isa ingandurata. "-Dar hei , ce e cu atmosfera asta de inmormantare?"intreba deodata vesela Helena. "-Pai , suntem triste.."raspunse timid Ashlyn. "-Ati uitat cine e cu voi? Lasati tristetea , ca va bat. :-w" "-Mai , mai...mereu apari la momentul potrivit."spuse zambind Bella. "-Dap , pai vreau sa-mi inveselesc prietenii. Am presimtit eu ca sunteti aici." "-Si deci , acum ce facem?"intreba Isa voioasa. "-Orice , numai triste sa nu fiti! :>" "-Eu una prefer sa ma uit in Oglinda.."zise Ashlyn si se indrepta spre spre locul respectiv. Helena insa ii spuse: "-Nu. Nu trebuie sa te refugiezi in vise si lucruri imposibile , pentru ca-ti faci mai mult rau. Traieste clipa si gandeste pozitiv ![]() "-Spune cine?"intreba fata zambind si indepartandu-se de oglinda. "-Spune pastaia ![]() "-Dap , fetelor , chiar mi-ati trezit apetitul pentru distractie. Deci , sa facem ceva!"chicoti Bella. ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|